Κουμπάρα μουνάρα

Κουμπάρα μουνάρα

Είμαι ο θωμάς και πέρσι το καλοκαίρι μου παντρεύτηκα με τη γυναίκα μου τη Θεοδώρα. Η θεοδώρα εμφανίσιμη κοπέλα, μετρίου αναστήματος με ωραίο μεσογειακό κορμί και υπέροχο πρόσωπο. Πριν από το γάμο μας συζητούσαμε για το ποιος θα είναι ο κουμπάρος. Εγώ της πρότεινα να είναι η ξαδέρφη μου ή Βιβή την οποία γνωρίζω πολλά χρόνια και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Όμως η Θεοδώρα ήταν ανένδοτη.. κουμπάρα μας θα είναι η Στέλλα η κολλητή μου. Αυτή θέλω να με παντρέψει, την ξέρω από όταν ήμουνα μικρή και είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου. Τότε συμφώνησα καθώς δεν ήθελα να της χαλάσω το χατίρι, αφού ο γάμος ήταν κάτι που ονειρευόταν από παιδί. Η κουμπάρα μου η Στέλλα θα έλεγα πώς έχει, την ιδεώδη η γυναικεία εμφάνιση. Η Στέλλα είναι ψηλή, πάνω από 1.75, έχει σώμα μοντέλου, μακριά καλλίγραμμα πόδια, υπέροχο μοντελέ πρόσωπο με γωνίες, είναι πάντοτε ντυμένη στην “τρίχα” και φοράει πολύ στενα ρούχα που αναδεικνύουν το φιδίσιο κορμί της. Θα έλεγα πως η Στέλλα είναι το όνειρο κάθε άντρα και θυμίζει τις νεαρές συζύγους πλουσίων εφοπλιστών.

Το καλοκαίρι του 23 μια εβδομάδα πριν από το γάμο μας ήρθε η Στέλλα στο σπίτι μας για να συζητήσουμε για τα ζητήματα που σχετίζονταν με την τελετή που σε μερικές μέρες θα γινόταν. Η γυναίκα μου με την κουμπάρα και κολλητή της, συζητούσαν διαρκώς για το τι θα φορέσουν, πώς θα έχουν το μαλλί τους, τι χρώμα νύχια θα κάνουν, τι μενού θα έχει το τραπέζι, πως θα στολιστεί η εκκλησία και όλα τα καθέκαστα.Όταν ξαφνικά χτύπησε το κινητό της Στέλλας και ακουγόταν από το τηλέφωνο μία τσιριχτή γυναικεία φωνή. Ήταν η μητέρα της η οποία έλεγε ο πατέρας σου Στέλλα αργοπεθαίνει δεν είναι καθόλου καλά, έλα το συντομότερο δυνατόν στην πάτρα, ξεκίνα τώρα.Η Στέλλα είπε πρέπει να φύγω οπωσδήποτε και να πάω στην πάτρα, η ώρα έχει πάει 11:00 το βράδυ πού να βρω ταξί τέτοια ώρα για πάτρα; Η Θεοδώρα της είπε θα σε πάει ο Νίκος μην ανησυχείς δεν πρόκειται να σε αφήσουμε έτσι τέτοια δυσκολία.Το ξέρεις πως είσαι σημαντική για μένα και πλέον είσαι και για τον Νίκο, αφού θα γίνεις κουμπάρα μας. Ξεκινήσαμε λοιπόν για Πάτρα.Στο δρόμο η Στέλλα είχε χλωμιάσει από το φόβο της, στην ιδέα πως ο πατέρας της μπορεί να πεθάνει. Οδηγούσα γρήγορα και η Στέλλα δεν μιλούσε καθόλου. Η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη στο βλέμμα της. Όταν φτάσαμε στη Πάτρα ο πατέρας της ήταν στην εντατική και οι γιατροί ζητούσαν επίμονα κάποιον να δώσει αιμοπετάλια, καθώς τα χρειαζόταν.

Προθυμοποιήθηκα εγώ να δώσω και έτσι έγινε. Χορηγήθηκαν λοιπόν τα απαραίτητα αιμοπετάλια στον πατέρα της, ο οποίος μετά από κάποιες ώρες άρχισε να συνέρχεται.

Η Στέλλα μόλις είδε πως η υγεία του πατέρα της καλυτερευε με πλησίασε και μου είπε κοιτάζοντας με λες και είμαι ο ήρωάς της, “αυτό που έκανες για τον πατέρα μου δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου και δεσμεύομαι ότι θα κάνω για σένα τα πάντα, ο πατέρας μου είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου, από μικρή με είχε σαν το μονάκριβο κοριτσάκι του, δεν μου χάλασε ποτέ μου χατίρι, ήμουν η πριγκίπισσα του”. Τότε πήρα λοιπόν τη Στέλλα αγκαλιά και της είπα πως όλα θα πάνε καλά και πως ο καθένας στη θέση μου, το ίδιο θα έκανε. Αφού βεβαιωθήκαμε πως ο πατέρας της είναι καλά, μπήκαμε στο αμάξι για να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Η Στέλλα στην επιστροφή ήταν άλλος άνθρωπος. Υπερβολικά χαρούμενη και ευδιάθετη, ήρεμη και με διάθεση για καλαμπούρι.Νίκο μου λέει στο αμάξι νομίζεις πως δεν έχω καταλάβει ότι κοιτάς το στήθος μου; γιατί δεν το παραδέχεσαι ατακτο αγορι; Εντάξει λοιπόν το κοιτάω της είπα αβίαστα. Στέλλα το παραδέχομαι έχεις υπέροχο στήθος, πολύ θα ήθελα να σε κάνω δική μου, έστω για μία ώρα. Αυτή σύστησε για λίγο και είπε πως δε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί είναι η κολλητή της μέλλουσας γυναίκας μου. Τότε εγώ της είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου πως ακόμα με την Θεοδώρα δεν έχουμε παντρευτεί και πως πριν καμιά ώρα δεσμεύτηκες πως για μένα θα κάνεις τα πάντα. Έχεις δίκιο είπε η Στέλλα και εμένα μου αρέσεις και θέλω να σε νιώσω μέσα μου. Καθώς οδηγούσα άρπαξε με τα χέρια της τον μισοπρισμένο πουτσο μου έξω από το παντελόνι μου, ξεκούμπωσε το φερμουάρ και άρχισε να με γλύφει με μανία.

Τι υπέροχο πούτσο που έχεις μου είπε, του φίλου μου δεν είναι ούτε ο μισός. Τυχερή η κουμπάρα μου!!Σταμάτησα το αμάξι στα Μέγαρα σε ένα χωράφι, κατέβασα το κάθισμα ανέβηκα πάνω της μπήκα μέσα της, μπαινοέβγαινα στο υγρό μουνακι της μανιασμένα και της έλεγα χαζεύοντας το απίστευτο προσωπο της.Είσαι πανέμορφη Στέλλα δεν θα κρατηθώ για πολύ, είσαι το κάτι άλλο. Μετά από κανα τέταρτο γρήγορου σφυροκοπήματος έχυσα μέσα της και αφού ήμουν πάνω της για μερικά λεπτά λαχανιασμένος, επέστρεψα στη θέση του οδηγού, ντύθηκα και άναψα ένα τσιγάρο προκειμένου να χαλαρώσω από την ένταση. Τότε η Στέλλα μου είπε γιατί τελείωσες μέσα μου δε φοβάσαι μήπως μείνω έγκυος; Στέλλα με νοιάζει αν μείνεις έγκυος, με νοιάζει που για 20 λεπτά ήμουν μέσα σου, ήταν τα πιο ωραία 20 λεπτά της ζωής μου!!Φτάνοντας στην Αθήνα χτυπήσαμε το κουδούνι του σπιτιού προκειμένου να μας ανοίξει η Θεοδώρα.Ήταν μεσάνυχτα και η Θεοδώρα μας είχε ετοιμάσει δείπνο.Φάγαμε, η Στέλλα πήγε σπίτι της και το βράδυ ενώ κάναμε έρωτα με τη θεοδώρα σκεφτόμουν το αγγελικό πρόσωπο της Στέλλας. Το επόμενο πρωί η Θεοδώρα μου είχε στο κομοδίνο ένα κουτί με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Μετά από μια εβδομάδα έγινε γάμος μας. Το γλέντι υπέροχο χορεύαμε με τη Στέλλα και Θεοδώρα μέχρι το πρωί.Στις 5:00 τα χαράματα μόλις ήμασταν με τη στέλλα μόνοι, μου είπε στο αυτί μωρό μου έχω καθυστέρηση μάλλον είμαι έγκυος και είναι δικό σου Της είπα χαίρομαι που έχω παιδί και με τις δυο σας αφού και τις δύο σας αγαπάω με διαφορετικό τρόπο την κάθε μία. Τη ρώτησα αν θα το κρατήσει, μου είπε φυσικά και της είπα πως εγώ θα είμαι για πάντα δίπλα σε αυτή και στο παιδί μας, με την προϋπόθεση πώς δεν θέλω να διαλύσω το γάμο μου με τη Θεοδώρα. Μου είπε εννοείται, θα είναι εφτασφράγιστο μυστικό που θα το ξέρουμε μόνο εμείς οι δύο και κανείς άλλος. Άλλωστε με τον φίλο μου μοιάζετε αρκετά μορφολογικά και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα.Από τότε έχω κρυφή ερωτική σχέση με την κουμπάρα μου, βρισκόμαστε σε απόμερα ξενοδοχεία της Αττικής και κάνουμε έρωτα, ενώ κανείς δεν έχει καταλάβει το παραμικρό, ούτε ο φίλος της ούτε η γυναίκα μου. Νιώθω πολύ τυχερός που έχω την κουμπάρα μου στη ζωή μου, είμαι ερωτευμένος μαζί της. Έχω και την ευλογία να έχω και τη γυναίκα μου, την οποία την αγαπώ πάρα πολύ.

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top