Η μάνα της πρώην μου

Η μάνα της πρώην μου

Καλησπέρα και από μένα ονομάζομαι Ιάκωβος και είμαι φοιτητής στο μαθηματικό στη Σάμο. Τώρα βρίσκομαι στο πέμπτο έτος, καθώς χρωστάω μερικά μαθήματα ακόμα να περάσω, για να πάρω το πολυπόθητο πτυχίο μου. Στα 18 μου ήρθα στη Σάμο, για να ξεκινήσω τις σπουδές μου στο μαθηματικό.Πάντοτε λάτρευα τα μαθηματικά και ήταν όνειρο ζωής για μένα να σπουδάσω μαθηματικό. Από τις πρώτες μέρες που έφτασα στο νησί γνώρισα την Αφροδίτη και αυτή ξεκινούσε τότε τις σπουδές της στο μαθηματικό και η μεταξύ μας γνωριμία εξελίχθηκε σε μία υπέροχη σχέση, η οποία διήρκησε τρία χρόνια.

Η Αφροδίτη αν και συνονόματη με τη θεά της ομορφιάς, θα έλεγα πως δεν ήταν μία όμορφη κοπέλα με την αντικειμενική έννοια του όρου. Ωστόσο ο χαρακτήρας της και η συμπεριφορά της ήταν αυτά που με κέρδισαν. Ήταν ένας άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα, της άρεσε το καλλιτεχνικό πατινάζ, λάτρευε το κολυμβητήριο, της άρεσε πολύ το σκάκι, γνώριζε πολύ καλά από υπολογιστές της, της άρεσε η φωτογράφιση τοπίων, έκανε καταδύσεις και πολλά άλλα. Όλα αυτά ήταν πολύ ελκυστικά σε μένα, γιατί κάθε φορά που τη συναντούσα είχαμε πράγματα να πούμε και εγώ μαζί της αποκτούσα νέα ενδιαφέροντα. Κάθε περίπου 3 μήνες ερχόταν στο νησί η μητέρα της Αφροδίτης, η κυρία Φαίη προκειμένου να δει την κόρη της και να τακτοποιήσει το σπίτι και καθόταν τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Η μητέρα της Αφροδίτης ήταν δεν ήταν 40 χρονών, κόκκινομάλλα, με πλούσιο μπούστο, όμορφο πρόσωπο και υπέροχα οπίσθια. Μάλιστα ήταν και πολύ γλυκομίλητη. Η μητέρα της μου φερόταν πολύ καλά. Με είχε σαν παιδί της. Κάποιες φορές ένιωθα πως δεν με ξεχωρίζει από την κόρη της. Η μητέρα της με καλούσε σπίτι, μου έφτιαχνε τα πιο ωραία φαγητά, μου έπλενε και μου σιδέρωνε ότι ρούχο είχα και προσφερόταν να μου δώσει χρήματα, αν και εγώ ποτέ δεν τα δεχόμουν. Ένα απογευμα ήρθε από το σπίτι η Φαίη, και δεν τη καταλάβαμε και μας έπιασε στα πράσα.

Ντρέπομαι και μόνο που το σκέφτομαι. Είχα την Αφροδίτη στα τέσσερα και ήμασταν και οι δυο γυμνοί. Με το που μας είδε η μητέρα της σταματήσαμε και εκείνη έκλεισε αμέσως τη πόρτα και έφυγε. Από ότι μας είπε αργότερα, ένιωσε πολύ αμήχανα και δεν ήξερε πως να χειριστεί τη κατάσταση. Πηγε λοιπόν σε μια καφετέρια να μείνει λίγο μονη να ηρεμήσει.Μετα από δύο περίπου ώρες η μητέρα της ήρθε στο σπίτι και όλοι κάναμε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.Φαγαμε βραδινό και μιλούσαμε για άσχετα θέματα.Την επόμενη ημέρα η μητέρα της με πλησίασε και μου είπε πως είναι φυσιολογικό να κάνουμε έρωτα με τη κόρη της, γιατί είμαστε νέοι άνθρωποι και πως της έκανε εντύπωση η στάση καθώς με τον άντρα της δε κάνουν πια συχνά σεξ. Το καλοκαίρι ειχει φτάσει για τα καλά και κανονίσαμε να πάμε οι τρεις μας μπάνιο. Όμως την ημέρα που ήταν να πάμε, η Αφροδίτη ήταν αδιάθετη λόγω περιόδου και πήγαμε η μητέρα της και εγώ. Η συμπεριφορά της μητέρας της είχε αλλάξει. Μέσα στο αυτοκίνητο έφτιαχνε συνέχεια το μαλλί της και με κοίταζε με λάγνο βλέμμα. Μου έλεγε πως είναι πολύ νέα ακόμα και πως νοιωθει παραμελημενη από τον άντρα της, ο οποίος δουλεύει πολύ και δεν αφιερώνει χρόνο στην ίδια. Με ρωτόυσε για το πως τα πάμε σεξουαλικά με την Αφροδίτη. Μάλιστα μου είπε πως ο άντρας της πάσχει από στυτική δυσλειτουργια και κάνουν εξαιρετικά σπάνια σεξ. Μετα από μισή ώρα φθάσαμε στη παραλία.Δεν είχε καθόλου κύμα, ούτε κόσμο. Η μητέρα της μου είπε να της βάλω αντιηλιακό γιατί ήταν το πρώτο της μπάνιο και φοβόταν μη τη κάψει ο ήλιος. Ετσι και έκανα. Στην αρχή ήμουν διστακτικός καθώς φοβόμουν μη κάνω κάτι που τη προσβάλει. Ομως η μητέρα της μου είπε πως θέλει να της βάλω πολύ αντιηλιακό σε όλο της το κορμί και τότε εγώ άπλωσα τα χέρια μου και το απλωνα στη πλάτη της, έπειτα στη μέση της και μετά στα οπίσθια της και στα πόδια της. Η μητέρα της πρώην μου ήταν πολύ ερεθισμένος και την έβλεπα να ανασαίνει αισθησιακά και να αναστενάζει ελαφρώς. Μόλις της είπα αν όλα είναι καλά, μου είπε πως είναι όχι μόνο καλά αλλά τέλεια. Η μητέρα της πρώην μου, μου είπε να καθίσω δίπλα της. Καθισα λοιπόν δίπλα της και τότε άρχισε να χαϊδεύει με τα ποδια της τα δικά μου.

Μετα από λίγα λεπτά είχα ερεθιστεί πλήρως και το φούσκωμα στο μαγιό μου φαινόταν ξεκάθαρα. Η μητέρα της πρώην μου το παρατήρησε και άρχισε να μου γελάει. Άρχισε λοιπόν να κατεβάζει το μαγιό μου και να μου χαϊδεύει το πέος μου που ήταν τέρμα ερεθισμένο. Έκανε αρχικά αργές και μετά γρήγορες παλινδρομικές κινήσεις στο πέος μου. Μετα από λίγο έσκυψε μπροστά μου και μου πήρε αργή αισθησιακή πίπα, κοιτώντας με στα μάτια. Εγω της έλεγα πως παίρνει απίστευτες πίπες. Ευτυχως η παραλία ήταν ερημική και δε μας έβλεπε κάνεις! Ανέβηκε πάνω μου και για 15 λεπτά ανεβοκατεβαινε στη σκληρή και πρησμένη πουτσα μου, ενώ εγώ την είχα αγκαλιάσει από τα οπίσθια της. Μόλις της είπα πώς θα χύσω σηκώθηκε, μου έβγαλε το προφυλακτικό και μου την έπαιξε πάρα πολύ γρήγορα. Έχυσα στα μπούτια της και η Φαίη άπλωσε τα χυσια μου στα πόδια της. Είπε μάλιστα γελώντας πως αυτή είναι η καλύτερη κρέμα. Μόλις ξεκουραστηκαμε λίγο, πήγαμε για κολύμπι στη θάλασσα. Μετά από καμιά ώρα βγήκαμε από τη θάλασσα καθώς ήταν ήδη αργά. Πήραμε το αυτοκίνητο και πήραμε το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Στο δρόμο η Φαίη με παρακάλεσε να μη πω σε κανέναν τίποτα για το τι έγινε μεταξύ μας και ειδικά στη κόρη της την Αφροδίτη.Της είπα πως δε πρόκειται να μάθει τίποτα κανείς. Μόλις επιστρέψαμε σπίτι μας περίμενε η Αφροδίτη και μας ρωτούσε πώς περάσαμε, αν ήταν ωραία η θάλασσα, αν είχε κόσμο και τα σχετικά. Εμείς για να μη καρφωθούμε και για να μη τη κάνουμε να ζηλέψει που δεν ήρθε, της είπαμε πως είχε κύμα και πως και που δεν ήρθε δεν έχασε και κάτι. Αυτή η ιστορία έχει παραμείνει καρφωμένη στη μνήμη μου και τη Φαίη δε πρόκειται να τη ξεχάσω, αλλά ούτε και το ποσό ωραία περνούσαμε με τη κόρη της την Αφροδίτη, η οποία είχε πραγματικά πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρα. Μετα από μερικούς μήνες η Αφροδίτη πήγε Erasmus στην Ελβετία και εκ των πραγμάτων χαθήκαμε. Εγω συνεχίζω στο Μαθηματικό και κοντεύω για το πτυχίο μου. Τη μητέρα της Αφροδίτης τη συναντώ καμία φορά στις καφετέριες στο Καρλόβασι και χαιρετιόμαστε τυπικα. Πλέον έχω σχέση με τη Μαριάνθη που όμως δε πάει καλά, καθώς δε κάνουμε καλό σεξ και δεν υπάρχει χημεία ανάμεσα μας. Μακάρι να ξανακάνω μια όμορφη σχέση ώστε να περνάω ποιοτικό χρόνο στη ζωή μου!

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top