Τσιμπούκι σε παντρεμένο Αλβανό

Τσιμπούκι σε παντρεμένο Αλβανό

Με τη κοπέλα μου τη Μαρία έχουμε σχέση τρία χρόνια. Αυτη σπουδάζει στην ΑΣΟΕ και εγώ εργάζομαι ως οδηγός ταξί. Η σχέση μου με τη κοπέλα μου είναι αρκετά καλή ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι σεξουαλικες μας επαφές έχουν αραιώσει αισθητά. Η Μαρία είναι όμορφη κοπέλα, πάντα ντυμένη στη “τρίχα”, φορά στενά σέξυ νεανικά ρούχα που αναδεικνύουν το αθλητικό της σώμα και το στητό της στήθος. Έχει αρκετά ωραίο προσωπο, μακριά κάστανα μαλλιά και υπέροχο χαμόγελο. Πάνω από το σπίτι μας μένει ένα ζευγάρι Αλβανών που είναι παντρεμένοι. Η κοπέλα μου κάνει πολύ παρέα με τη γυναίκα του Αλβανού, βγαίνουν μαζί για ψώνια, φτιάχνουν φαγητά μαζί και είναι πολύ φίλες. Η γυναίκα του Αλβανού η Τριανταφυλλιά είναι γύρω στα 30, αρκετά σέξυ και με πολύ ωραίο πρόσωπο. Προχθές το βράδυ τους ακούσαμε να κάνουν σεξ. Η γυναίκα του Αλβανού φώναζε τόσο πολύ που τους άκουσε όλη η πολυκατοικία και κάποιος μάλιστα κάλεσε το 100. Μόλις σταμάτησαν συνεχίσαμε τον ύπνο μας με τη κοπέλα μου. Ωστόσο εγώ έκανα πως κοιμάμαι και παρατήρησα πως η κοπέλα μου χάιδευε το μουνάκι της. Μάλιστα χαιδευόταν τόσο που έβγαζε αναστεναγμούς και μετά από περίπου 10 λεπτά έκανε ένα πιο έντονο βογκητό και ένιωσα τα πόδια της να τρέμουν. Το επόμενο πρωινό πήγα για δουλειά και το μεσημέρι που επέστρεψα είδα το κινητό της κοπέλας μου να χτυπάει και παρατήρησα πως στην οθόνη, έγραφε το ονοματεπώνυμο του Αλβανού που εμένε στον πάνω όροφο. Αμέσως σκέφτηκα πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Απο τη μια αυνανιζόταν όταν τους άκουγε να κάνουν σεξ και από την άλλη την αμέσως επόμενη μέρα της είχε κάνει αναπάντητες κλήσεις. Αρχισα να ψάχνω το κινητό της. Κοίταξα όλες τις εφαρμογές και στο μέσεντζερ είδα τη συνομιλία τους. Είχαν ήδη ερωτικές επαφές. Ο Αλβανός της έγραφε πως του αρέσει πολύ να τη βλέπει στα τέσσερα και πως έχει πολύ πιο στενό μουνάκι απο τη δική του γυναίκα.

Και εκείνη του έγραφε πως ο πούτσος του είναι τεράστιος και πως τρελαίνεται να τον νοιώθει μέσα της. Μάλιστα του έκανε ζήλιες γιατί του είπε πως τους άκουσε όλη η πολυκατοικία που έκαναν σεξ με τη γυναίκα του. Του έλεγε πως ζήλεψε και πως θέλει μόνο αυτή να πηδαει. Η κοπέλα μου λοιπόν μου τα φορούσε κανονικότατα με τον Αλβανό και εγώ κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου. Έψαξα και τα υπόλοιπα αρχεία του κινητού της μήπως βρω και τίποτε άλλο. Και τι να δω; Είχε βίντεο που την έδειχνε να παίρνει τσιμπούκι στον παντρεμένο Αλβανό. Του έγλυφε τη χοντρή του πουτσα και τον κοιτούσε στο πρόσωπο. Για πάνω από ένα τέταρτο του έκανε ναζάκια και παιχνίδια και του έπαιρνε αισθησιακή πίπα. Ο Αλβανός σε κάποια στιγμή της είπε θέλω να χύσω τη φατσούλα σου μωρό μου και άρχισε να τη χύνει στα γυαλιά της.Έβγαλε τόσο πολύ σπέρμα που που δε φαινοντουσαν τα μάτια της. Έπειτα αυτή συνέχισε να του τον γλύφει και ο Αλβανός της κοπανούσε τον πούτσο του στο πρόσωπο της. Έπειτα τελείωσε το βίντεο. Εγώ αφού τα είδα όλα αυτά από τη μια ήμουν οργισμένος, ωστόσο είχα καυλώσει πολύ στην ιδέα πως η κοπέλα μου πηδιόταν με τον Αλβανό που ήταν και παντρεμένος. Μόλις επέστρεψε το μεσημέρι από τη σχολή δε της είπα απολύτως τίποτα και εκείνη είχε πολλές ορεξούλες για σεξ. Εγώ της είπα πώς θέλω να μου πάρει πίπα. Ετσι και έγινε μου τον έγλυψε και της τα πέταξα όλα στο πρόσωπο. Της είπα σου αρέσουν τα χύσια μωρό μου; Μου είπε πολύ. Της λέω σου αρέσουν και τα χυσια του Αλβανόυ όμως.Τι εννοείς μου είπε; Μη κάνεις πως δε καταλαβαίνεις της είπα.

Αφού τα έχω δει όλα. Σε έχει κάνει ο Αλβανός το πουτανάκι του. Ενταξει λοιπόν μου είπε, πηδαει καλά ο Αλβανός. Ωραία της λέω θέλω να χωρίσουμε. Γιατί μου είπε να χωρίσουμε μωρό μου. Εγώ εσένα αγαπάω.Απλα ο Αλβανός μου βγάζει πιο άγρια ένστικτα.Της είπα πως είναι του τρελογιατρού και πως θέλω να μείνω μόνος. Πανω λοιπόν στα χωρίσματα άναψαν τα αίματα και της είπα πώς θέλω να τη πάρω από πίσω για να τη συγχωρήσω. Τη ρώτησα μάλιστα σε πήρε και ο Αλβανός από πίσω; Οχι μωρό μου μου είπε, γιατί την έχει πολύ χοντρή και φοβόμουν πως θα πονέσω. Θα σε ξεπαρθενιάσω εγώ τότε της είπα. Έβαλα λίγο λιπαντικό στο πέος μου και μπήκα βιαστηκά μέσα της. Η κοπέλα μου άρχισε να φωνάζει πολύ και μου έλεγε πονάω αλλά μου αρέσει.

Μετά από κανά τέταρτο έχυσα μέσα της και της είπα πώς τη συγχωρώ για το κέρατο αλλά να μη ξαναγίνει. Ήταν πολύ σφιχτό, παρθένο το κωλαράκι της και δε μπορούσα να κρατηθώ για πολύ. Η αλήθεια είναι πως από όταν διαπίστωσα πως με κερατώνει με τον Αλβανο έχασα την εμπιστοσύνη που της είχα και η σχέση μας έχει χειροτερεύσει. Επειδή δε μπορούσε να το ανεχθεί ο αντρικός μου εγωισμός, τη κεράτωσα και εγώ με μια πελάτισσα μου στο ταξί, ώστε να νιώθω πως είμαστε “πάτσι” και να μπορώ να κοιμάμαι μαζί της χωρίς να αισθάνομαι αηδία. Ωστόσο, μερικές φορές παραδέχομαι πως σκέφτομαι τη σκηνή που του έπαιρνε πιπα και ερεθίζομαι. Ίσως γιατί νιώθω τη σύγκριση και αυτό με φτιάχνει.. Πάντως από όταν της είπα πως τα ξέρω όλα και μου το παραδέχτηκε, δε πρέπει να έχει ξανακάνει κάτι, ή ετσι μου λέει τουλάχιστον. Βαθιά μέσα μου ωστόσο πιστεύω, πως θα με κερατώσει πάλι μπορεί όχι με τον παντρεμένο Αλβανό, αλλά με κάποιον άλλον καθώς η απάτη είναι σαν τον τζόγο δε κόβεται εύκολα..

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top