Η χήρα συμπατριώτισσα

Η χήρα συμπατριώτισσα

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ εκτυλίχθηκε στις Σέρρες όπου είχα πάει για τη στρατιωτική μου θητεία. Η καταγωγή μου είναι από Ρόδο και υπηρετούσα σε νευραλγικό στρατόπεδο στα σύνορα, ιδιαιτέρως απαιτητικό. Τότε στα 24 μου, ασχολιόμουν πολύ με τον αθλητισμό και έκανα bodybuilding σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Η εμφάνιση μου ήταν αρκετά καλή, καθώς ήμουν ψηλός, με ωραίο πρόσωπο, πολύ γυμνασμένος και όταν κυκλοφορούσα με τη στρατιωτική στολή τραβούσα τα γυναικεία βλέμματα.Τότε όταν είχα έξοδο πήγαινα σε ένα τοπικό γυμναστήριο για βάρη. Εκεί γνώρισα τη Στέλλα μια όμορφη χήρα 50αρα, με καταγωγή από τη Ρόδο.Στο κινητό μου είχα μια θήκη που έγραφε Rhodes. Μόλις την είδε η Στέλλα αμέσως μου έπιασε κουβέντα και με ρωτούσε απο ποιο μέρος της Ρόδου είμαι και τα σχετικά με το νησί. Η Στέλλα ήταν μία όμορφη ώριμη γυναίκα, με γελαστό πρόσωπο, σχιστά πράσινα μάτια, καστανά πλούσια μαλλιά, μικρό στήθος και μεγάλα καλοσχηματισμένα οπίσθια. Μου έλεγε λοιπόν πως ο άντρας της είχε πεθάνει πριν 10 μήνες και από τότε ένιωθε μόνη και πως έρχεται στις Σέρρες, για να περιποιείται τη κόρη της που σπουδάζει.

Η Στέλλα στο γυμναστήριο φορούσε στενά κολάν και είχε μια εμμονή με το διάδρομο. Επειδή με ρωτούσε τι κάνει για να έχει ωραίο σώμα, της έλεγα πως με τα βάρη θα φτιάξει ακόμα καλύτερο σώμα καθώς αυξάνουν τον μεταβολισμό μέσα στη μέρα και χαρίζουν στο γυναικείο σώμα τονικότητα και σφρίγος. Μου έλεγε πως φοβάται μη κάνει μπράτσα και της είπα πώς κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει διότι είναι γυναίκα και έχει χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Η Στέλλα τότε μου είπε να της δείξω ασκήσεις με βάρη. Καθόμουν λοιπόν πίσω της και την υποβοηθούσα να σηκώσει σωστά στους αλτήρες. Της άρεσε πολύ να κάνουμε γυμναστική μαζί και ήταν πολύ δεκτική στα αγγίγματα και στις επαφές των σωμάτων μας.

Ένα απόγευμα είχα ερεθιστεί ενόσω της έδειχνα ασκήσεις και η Στέλλα άρχισε να τρίβει τη κωλαρα της στον πούτσο μου, ο οποίος είχε γίνει πέτρα από την επαφή. Τότε εγώ της είπα πως με εχει ερεθισει πολύ και πως θέλω πολύ να μου τον γλύψει. Εκείνη μου είπε πως θέλει πολύ να νιώσει ένα πέος στο στόμα της, καθώς έχει από τότε που πέθανε ο άντρας της να κάνει σεξ.Της είπα να πάμε στα αποδυτήρια. Η Στέλλα με ακολούθησε, μόλις φτάσαμε έσκυψε μπροστά μου, μου κατέβασε πρώτα τη φόρμα μου και μετά το εσώρουχο και άρχισε να μου τον γλύφει.Η εμπειρία της ήταν ολοφάνερη.Δε χρησιμοποιούσε καθόλου χέρι και τον έβαζε βαθιά μέχρι τον λάρυγγα της. Αφού μου τον κατάπινε για 10 λεπτά, της είπα πώς θέλω να τη πάρω στα τέσσερα, γιατί μου αρέσει πολύ η κωλάρα της. Τότε η Στελλα στήθηκε στα τέσσερα, κατέβασε το κολάν της και περίμενε να της τον βάλω. Εγώ τη κρατούσα σφιχτά από τα μαλλιά και έμπαινα μέσα της με όλη μου τη δύναμη.

H κωλάρα της φαινόταν απίστευτη και με ερέθιζε πάρα πολύ.Η Στέλλα ήταν τεχνίτρα. Έκανε πολύ ερεθιστηκά βογγητά και έβγαζε αισθησιακές κραυγές. Μετά από 15 περίπου λεπτά έντονου σεξ, της είπα πώς θέλω να χύσω. Αυτή γύρισε, έσκυψε μπροστά μου, έβγαλε τη γλώσσα της και περίμενε να τη χύσω. Εγώ φώναξα χύνω και της τα πέταξα παντού στο πρόσωπο της. Μόλις έχυσα μου τον έγλυφε ενώ ήταν μισοπεσμένος και μου έλεγε πως έχει πολύ ωραία γεύση το σπέρμα μου. Μετά σκουπιστήκαμε, ντυθήκαμε και μπήκαμε στο αμάξι της, ένα παλιό ασημί corolla. Πήγαμε στο σπιτι της για φαγητό και για να μου σιδερώσει τα στρατιωτικά μου ρούχα. Όταν τρώγαμε μου έλεγε πως νιώθει τύψεις για αυτό που έγινε, πως σκέφτεται τον Στέλιο της εκεί ψηλά πως θα τη βλέπει και θα στενοχωριέται, αλλά πως ακόμα είναι νέα για να μείνει χωρίς σεξ και το έχει ανάγκη. Φάγαμε ρολό κοτόπουλο με πατάτες και πριν φύγω καθίσαμε αγκαλιά στον καναπέ και φιλιόμασταν τρυφερά. Της έλεγα πως το γεγονός πως συνεχίζει τη ζωή της μετά από τον θάνατο του άντρα της είναι απόλυτα φυσιολογικό και πως και αυτός θα ήθελε να περνά καλά και να είναι ευτυχισμένη και ικανοποιημένη. Αυτή μου έγραψε πως συμφωνεί. Αφού φιληθήκαμε της είπα πώς πρέπει να επιστρέψω στο στρατόπεδο, καθώς τελείωνε ο χρόνος που είχα δυνατότητα να είμαι εκτός.Της επισήμανα να μη νιώθει τύψεις και να συνεχίζει να γυμνάζεται με βάρη.

Ακόμα σκέφτομαι το χαμόγελο της Στέλλας και το πόσο ωραίο σεξ έκανε.Ήξερε πολύ καλά πώς να ερεθίσει έναν άντρα. Ελπίζω να είναι καλά και να έχει βρει έναν σύντροφο καθώς φαινόταν πως δεν άντεχε τη μοναξιά.

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top