Κανένας ενδοιασμός στο γαμήσι

Κανένας ενδοιασμός στο γαμήσι

Καλημέρα σας. Είμαι η Μαρία και σας γράφω αυτή την ιστορία, γιατί νιώθω κάποιες τύψεις και ενοχές, και θέλω να τη μοιραστώ μήπως νιώσω καλύτερα, αλλά και για να διαβάσω τη γνώμη σας. Σχετικά με την εμφάνιση μου είμαι 1.68, 57 κιλά, με ωραιο πρόσωπο, καστανόξανθα μαλλιά και γενικά θα έλεγα πως εχω μια σεξυ εξωτερική εμφάνιση. Με τον άντρα μου τον Γιώργο είμαστε πολλά χρόνια παντρεμένοι, και εδώ και λίγα χρόνια δε τα πάμε καθόλου καλά στο σεξουαλικό κομμάτι, γιατί ο Γιώργος έχει σταματήσει πια να θέλει να κάνει σεξ μαζί μου, και να με προσεγγίζει ερωτικά. Έχουμε να κάνουμε σεξ πάνω από 2 χρόνια. Εγώ είμαι 40 ετών, αρκετά εμφανισιμη και έχω πολλές ορμές. Είχα βαρεθεί να αυτοϊκανοποιούμε, και ήθελα να νιώσω έναν άντρα μέσα μου, έναν αληθινό πούτσο και όχι πλαστικά ομοιώματα από sex shop. Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν δεν άντεξα. Ντύθηκα όσο πιο προκλητικά μπορούσα και βγήκα στο Γκάζι, με σκοπό να πηδηχτω με όποιον μου κάνει κλικ, χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Το γεγονός πως ο Γιώργος δεν ήθελε ούτε καν να με αγγίξει, με έκανε να μη νιώθω πως κάνω κάτι κακό και προδίδω τον άντρα μου, καθώς είχα ανάγκη να νιώσω ποθητή, και όχι να είμαι μια ανύπαρκτη γυναικεία παρουσία στο σπίτι. Επειδή είχα ντυθεί υπερβολικά σέξυ και έχω καλό σώμα, τα σφυρίγματα έπεφταν βροχή, κάτι το ιδιαίτερα ανεβαστικό για εμένα αλλά και για κάθε γυναίκα. Κάθισα στο μπαρ, και ένας ωραίος άντρας στην ηλικία μου, με κοιτούσε επίμονα. Με πλησίασε και με ρώτησε, τι κάνει μια τόσο ωραία γυναίκα χριστουγεννιάτικα μόνη. Εγώ του έδωσα μια απάντηση που τον ξάφνιασε, και είμαι σίγουρη πως δε περίμενε να ακούσει. Ψάχνεται του είπα. Κάθισε μαζί μου και μου έλεγε πως είμαι πολύ σεξυ, πως έχω υπέροχο σώμα, και πως έχω ντυθεί τέλεια. Είχα πολύ καιρό να ακούσω αυτά τα λόγια από έναν άντρα, και η αλήθεια είναι πως κολακευόμουν πολύ. Αφού ήπιαμε μερικά ποτά και μετά από αρκετή συζήτηση, είχε πάει αργά και φύγαμε από το μαγαζί. Ο Πέτρος μου πρότεινε να με πάει σπίτι με το αμάξι του.

Είχε μια bmw z4 και μου άρεσε πολύ. Με το που μπήκα μέσα πήγε να με φιλήσει, και εγώ δεν αντιστάθηκα καθόλου γιατί ήμουν πολύ ερεθισμένη. Άρχισε να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο, και είχα ερεθιστει πολύ στην ιδέα πως επιτέλους θα κάνω σεξ και δε θα χαϊδεύομαι λες και είμαι έφηβη. Ο Πέτρος άρχισε να γλύφει τα στήθη μου, και να μου πιπιλίζει τις ρογες μου. Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε στο στόμα για αρκετά λεπτά, και έπειτα έσκυψα για να του πάρω πιπα. Μόλις ξεκούμπωσα το παντελόνι του και έβγαλα το εσώρουχο του, είδα τη μεγαλύτερη πούτσα που είχα δει ποτέ μου. Ήταν διπλάσια από του άντρα μου σε μήκος και πολύ χοντρή. Εντυπωσιάστικα! Άρχισα να του τον γλύφω, και προσπαθούσα να τον βάλω όσο πιο βαθιά στο στόμα μου μπορούσα, αλλά δεν έμπαινε ούτε ο μισός. Ο πουτσοκέφαλος του ήταν σαν μικρό μανιτάρι. Τον έγλυφα και προσπαθούσα να τον βάλω όλο και πιο βαθιά, αλλά δεν τα κατάφερνα, πνιγόμουν. Ο Πέτρος έριξε το κάθισμα του οδηγού και εγώ ανέβηκα πάνω του.

Δυσκολευόμουν να βάλω το καβλί του μέσα στο μουνάκι μου, καθώς αυτό είχε γίνει πολύ στενό, αφού είχα να κάνω σεξ πολύ καιρό. Ο Πέτρος το κατάλαβε και μου έλεγε πως γίνεται να είσαι τόσο στενή. Σάλιωσα τον πούτσο του, και με μεγάλη δυσκολία άρχισα να τον βάζω σιγά – σιγά μέσα μου. Πονούσα πολύ, και ένιωθα λες και γενάω για δεύτερη φορά. Το μουνάκι μου είχε ανοίξει διάπλατα, και ο Πέτρος μου τον έβαζε όλο και πιο βαθιά. Μετά από αρκετά λεπτά μου τον είχε βάλει τέρμα, και εγώ πονούσα πολύ και άρχισα να δακρίζω. Ένιωθα τη πούτσα του να ξεσκίζει τα τοιχώματα της μήτρας μου, και μου άρεσε. Πονούσα από καβλί, κάτι που είχα πολύ καιρό να νιώσω. Ο Πέτρος ήταν πρησμένος, και μου έλεγε πως είμαι τόσο στενή, που θα χύσει πολύ γρήγορα. Εγώ του έλεγα να μη χύσει, και να περιμένει να τελειώσω εγώ πρώτη. Έτσι και έκανε. Ούρλιαξα μέσα στο αμάξι όταν έχυσα. Ήταν η ωραιότερη στιγμή που είχα ζήσει για χρόνια. Ο Πέτρος μου είπε πως θα χύσει και τελείωσε μέσα στο προφυλακτικό φωνάζοντας. Μετά ντυθηκαμε και με πήγε σε μία πλατεία της περιοχής που μένω, καθώς δεν ήθελα να μάθει το σπίτι μου. Από τότε δεν ξαναβρεθήκαμε. Ο Πέτρος ήταν ο ορισμός του one night stand.

Ο άντρας μου δε κατάλαβε τίποτα, και εγώ τον είχα προειδοποιήσει πως ήθελα σεξ, και πως αν δε μου το έκανε αυτός, αργά ή γρήγορα θα έβρισκα κάποιον να ικανοποιήσει τις ορμές μου. Ούτε 70 χρονών είμαι, ούτε άρρωστη, αλλά μια γυναίκα με φυσιολογική σεξουαλικοτητα. Δε σταμάτησα όμως εκεί. Γνώρισα τον Πάτρικ μια μέρα που είχα πάει στην Ερμού για ψώνια, ο οποίος είναι από τη Νιγηρία. Ο Πάτρικ έχει και αυτός πολύ μεγάλη πούτσα, και πλέον έχουμε ελεύθερη σχέση. Συναντιομαστε κρυφά και με πηδάει στο αμάξι μου και σε ξενοδοχεία. Πλέον είμαι ικανοποιημένη πλήρως σεξουαλικά, και δε διέλυσα και το γάμο μου. Είναι μόλις 24 χρονών και έχει πολλές ορμές. Θέλει να με πηδάει συνέχεια. Τις προάλλες βρεθήκαμε κρυφά σε ένα ξενοδοχείο στη Γλυφάδα, και βγάλαμε στα μάτια μας.

Με πήρε από ολες μου τις τρύπες, και μετά δε μπορούσα να κάτσω. Μου αρέσει που χυνει παρά πολύ, και αισθάνομαι τα καυτά χύσια του να πλημμυρίζουν το πρόσωπό μου. Το κάναμε 3 φορές σε ένα βράδυ. Ξέρω πως το να μη τιμάς το στεφάνι σου δεν είναι καλό πράγμα, αλλά και τι να κάνω όταν ο άντρας μου ούτε καν με αγγίζει, ούτε καν μου λέει έναν ωραίο λόγο. Αν με πήδαγε που και που δε θα τον απατούσε, αλλά με έχει εντελώς γραμμένη. Θα μου πείτε γιατί δεν τον χωρίζεις. Γιατί έχω βολευτεί είναι η απάντηση, καθώς έχει μια πολύ καλή δουλειά, έχουμε και ένα παιδί μαζί ούτε 5 χρονών που δε θέλω να γίνει παιδί χωρισμενων γονιών, πολυτελες διαμέρισμα και καινούργιο γερμανικό αυτοκίνητο. Είναι τόσο καλός ο γλυκός μου ο Πάτρικ, μου μιλάει όμορφα και μου κάνει τέλειο σεξ.

Νιώθω τόσο ποθητή γυναίκα μαζί του, αλλά δεν έχει στον “ήλιο μοίρα”, καθώς πουλάει cd για να επιβιώσει. Όπου πάμε τα πληρώνω όλα εγώ. Αλλά δε με νοιάζει. Μου αρκεί που τον βλέπω να καυλώνει για μένα, και να ανυπομονεί να μου κάνει έρωτα. Ακόμα και σε αγγελίες σεξ δεν βρήκα τέτοιο γαμιά. Είναι τόσο ωραίο να σε ποθούν και να μη σε έχουν γραμμένη. Του έχω πει πως είμαι παντρεμένη, και πως μπορεί και αυτός να προχωρήσει τη ζωή του, ή να πηγαίνει με άλλες και να βρισκόμαστε για σεξ και βόλτες. Του εχω ξεκαθαρισει πως δε πρόκειται να διαλύσω το σπίτι μου, και παίρνουμε προφυλάξεις για να μη μείνω έγκυος. Είχα τόση ανάγκη την επιβεβαίωση. Πλέον δεν έχω κανένα ενδοιασμό. Κάποιες τύψεις ωστόσο τις νιώθω. Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση της ιστορίας μου. Ελπίζω να σας άρεσε! Περιμένω να διαβάσω και τις δικές σας.Φιλιά!

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top