Πως γκάστρωσα τη πεθερά μου

Πως γκάστρωσα τη πεθερά μου

Καλημέρα σας είμαι ο Χρήστος, και σας γράφω αυτή την αληθινή ιστορία, από τα όμορφα Χανιά της Κρήτης, όπου μενω με τη γυναικα, τα παιδιά μου και τα πεθερικά μου. Με τη γυναίκα μου παντρευτήκαμε πριν από 6 χρόνια, και αποκτήσαμε 2 υπέροχα αγοράκια. Τότε η Σοφία ήταν αδύνατη και πολύ σεξυ. Με είχε συνέχεια καυλωμένο και την ήθελα πολύ. Μετά τις εγκυμοσύνες αφέθηκε, και το σώμα της άλλαξε πολύ. Πλέον είναι 1.62, 95 κιλά και δε βλέπεται, λυπάμαι που το λέω. Την αγαπάω πολύ, αλλά δε μπορώ να τη δω σεξουαλικα τη γουρουνίτσα μου. Η Σοφία θέλει σεξ, αλλά εγώ βαριέμαι να τη πηδαω καθώς δε με έλκει σεξουαλικα. Από πάνω μας μένουν οι γονείς της Σοφίας, τα πεθερικά μου δηλαδή. Η Γεωργία και ο Παναγιώτης. Ο Παναγιώτης είναι ο κλασικός κρητικαρος πεθερός. Όλη μέρα καφενείο και τσικουδιές. Η Γεωργία στον αντίποδα είναι μια μοντέρνα πεθερά, καθώς είναι και πολύ νεότερη. Είναι μόλις 49 ετών και είναι τρελαμένη με το γυμναστήριο, τη διατροφή και την υγιεινή ζωή.

Η πεθερά μου είναι μουνάρα! Πάω πολύ συχνά στο πάνω σπίτι για να τη βλέπω και να ερεθίζομαι. Μου αρέσει κιόλας που μέσα στο σπίτι ντύνεται πολύ σέξυ. Φοράει πολύ κοντά νυχτικάκια και κυκλοφορεί ξυπόλυτη. Μου αρέσουν πολύ τα ποδαράκια της, και τα έχει πάντα περιποιημένα και βαμμένα. Τα φαντασιώνομαι πάνω στον πουτσο μου, και θέλω πολύ να τα γλύψω. Μόλις είμαι στη κουζίνα χαζεύω τη κωλάρα της. Φοράει και στριγκ και διαγράφεται στο νυχτικό της και με κάνει τουρμπο. Τις προάλλες μας είχε φτιάξει παστουρμαδόπιτα. Η γυναίκα μου δεν ανέβηκε στο πάνω σπίτι, γιατί είχε τα γυναικολογικά της και πονούσε. Ανέβηκα μόνος μου πάνω, και ο πεθερός μου κλασικά έλειπε στο καφενείο με τη παρέα του. Καθίσαμε να φάμε, και της έλεγα πως με τη γυναίκα μου δε τα πάμε καλά σεξουαλικά, και πως απλά την αγαπάω χωρίς να τη ποθώ. Μετά έβαλε να πιούμε τσικουδιές και μεθύσαμε. Της έλεγα πως είναι πανέμορφη, και πως έχει τέλειο σώμα, και απορώ πως ο πεθερός μου την έχει γραμμένη και γυρνά τα καφενεία. Αυτή μου έλεγε πως νιώθει πολύ παραμελημένη, και πως της λείπει το σεξ. Της είπα πώς με ερεθίζει πολύ, και μόλις ήταν στη κουζίνα πήγα από πίσω της, και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό. Αυτή ούτε καν που αντιστάθηκε, γύρισε προς τη μεριά μου και με φιλούσε με πάθος στο στόμα με γλώσσα. Μου δάγκωνε τα χείλη μου, και μου έλεγε πως ήθελε να με νιώσει μέσα της.

Εγώ της έβαλα το χέρι της στον πρησμένο πούτσο μου, και αυτή άρχισε να μου τον σφίγγει. Έσκυψε μπροστά μου, μου ξεκουμπωσε το παντελόνι μου, μου έβγαλε το εσώρουχο μου, και τότε μου είπε κάτι που με έκανε να ξεκαρδιστώ στα γέλια. Μου είπε “επιτέλους μια πουτσα που σηκώνεται”. Άρχισε να μου παίρνει πιπα. Έβαζε το καβλί μου βαθιά στο στόμα της, και μόλις το έβγαζε έξω το έφτυνε και το χτυπούσε στο μάγουλο της. Μετά από μερικά λεπτά τη σήκωσα στον νεροχύτη, της άνοιξα τα πόδια της και της τον έβαλα μέσα της. Η μουναρα της ήταν τριχωτή, και είχε πολύ ωραία αίσθηση. Της χούφτωνα τις βυζαρες της, και της τον καρφωνα σαν να μην υπάρχει αύριο. Της έκλεινα και το στόμα, γιατί άρχιζε να φωνάζει και φοβόμουν μη μας ακούσει η γυναίκα μου, και βγούμε ρεζίλι. Μου έλεγε να κάνουμε γρήγορα, γιατί όπου να είναι θα έρθει ο πεθερός μου. Εγώ έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, και επειδή μου έλεγε πως σιγά μη μείνει έγκυος στα 49 της, έχυσα μέσα βαθιά στη μουνάρα της.

Μετά από λίγο τελείωσε και η ίδια με το χέρι της. Μου έλεγε πως της άρεσε πολύ, και το είχε ανάγκη. Καθίσαμε να ξεμεθύσουμε και να φάμε γλυκό. Μετά από κανά μισάωρο, ήρθε ο πεθερός μου σουρωμένος, και της έλεγε τι έχει φτιάξει να φάει. Έφαγε μαζί μας και έπεσε για ύπνο. Τι ανόητος που είναι σκεφτόμουν.. Έχει μια τόσο σεξυ γυναίκα, και του είναι εντελώς αδιάφορη. Μετά κατέβηκα και εγώ κάτω και έπεσα για μεσημεριανό ύπνο, καθώς είχα κουραστεί από το σεξ με τη πεθερά μου. Οι μέρες περνούσαν και εγώ ασχολιομουν συνέχεια με το ψάρεμα. Ώσπου μια μέρα είδα στο κινητό μου μήνυμα από τη πεθερά μου που έλεγε, “Χρήστο έλα πάνω να μιλήσουμε σε παρακαλώ. Είναι κάτι σημαντικό”. Εγώ σχεδόν αμέσως ανέβηκα πάνω. Η Γεωργία με το που με είδε, μου είπε, “κάτσε γιατί έχω να σου πω κάτι σοβαρό.

Έχω καθυστέρηση, μάλλον είμαι έγκυος και είναι δικό σου”. Εγώ της είπα πως αυτό είναι πολύ ευχάριστο, και πως ένα μωράκι θα ήταν ότι καλύτερο στην οικογένεια, και θα το κρατήσουμε μυστικό. Ναι μου είπε, αλλά με τον πεθερό σου έχουμε κάνα χρόνο να κάνουμε σεξ.Της είπα να πηδηχτουν και μαζί, ώστε να νομίσει πως είναι δικό του. Ναι μου είπε έχεις δίκιο. Επειδή ο πεθερός μου δεν ήθελε σεξ, η πονηρή του έλιωσε ένα βιάγκρα στο φαγητό και τον είχε καυλώσει. Αυτός τη πηδηξε το βράδυ και έχυσε μέσα της. Μάλιστα είχε καυλώσει τόσο πολύ, που έχυσε δύο φορές. Η πεθερά μου είχε εγκυμοσύνη, αλλά μετά από δύο περίπου μήνες απέβαλε, καθώς λόγω ηλικίας είναι κάτι που συνηθίζεται.

Η αλήθεια είναι πως όλοι στενοχωρηθήκαμε. Ακόμα και η γυναίκα μου έλεγε, πως θα ήθελε πολύ να έχει ένα τόσο μικρό αδερφάκι, με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας από την ίδια, και πως θα το έχει σα παιδί της. Με τη πεθερά μου συνεχίσαμε να πηδιόμαστε, σαν να μην υπάρχει αύριο. Την έβλεπα πως είχε αλλάξει η διάθεσή της μαζί μου. Πέρα από το σεξ της φερομουν πολύ τρυφερά, της έκανα δώρα και τη πρόσεχα σα τα μάτια μου. Βέβαια πια πέρναμε προφυλάξεις, για να μην έχουμε πάλι τα ίδια. Μάλιστα πλέον η γυναίκα μου πάει γυμναστήριο με τη μητέρα της, και είμαι σίγουρος πως θα φτιάξει πάλι το κορμί που είχε όταν τη γνώρισα. Αυτή ήταν η ερωτική ιστορία μου, και μακάρι να σας αρέσει. Θέλω να ξέρετε πως τρελαίνομαι για ερωτικές ιστορίες, και πως τις διαβάζω όλες όσες γράφετε μια προς μια. Να περνάτε υπέροχα. Πολλά γλυκά φιλιά!

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top