Φοιτητικά γαμήσια

Φοιτητικά γαμήσια

Καλημέρα σας είμαι ο Κώστας, και σας γράφω για τις σεξουαλικές περιπέτειες που είχα ως φοιτητής, στη Νομική σχολή της Θεσσαλονίκης. Πλέον κάνω την άσκηση μου σε μεγάλη δικηγορική εταιρία των Αθηνών. Ως συνηθίζεται στο πρώτο έτος, το ξεφάντωμα μετά από τη πίεση των πανελληνίων εξετάσεων δεν έχει σταματημό. Τα πάρτυ έδιναν και έπαιρναν, και εγώ με ένα φίλο συμφοιτητή μου, είχαμε βρει μια παρέα από κοπελίτσες που ήθελαν πολλές τρέλες, καθώς είχαν υποστεί μεγάλη καταπίεση κατά την εφηβεία τους. Μέσα σε αυτή τη παρέα, είχαμε βρει 2 δίδυμες αδερφές, που ήταν πολύ ωραία μουνάκια, και τα φτιάξαμε μαζί τους. Εγώ τα είχα φτιάξει με τη Ρωξάνη, και ο φίλος μου ο Δημήτρης με τη Πέτρα. Και οι δύο αδερφές ασχολιόντουσαν για χρόνια με την ενόργανη γυμναστική. Η χρόνια ενασχόληση τους με τον αθλητισμό, τους είχε βοηθήσει στο να δημιουργήσουν ένα “φονικό” κορμί. Είχαν μέση δαχτυλίδι, τα βυζάκια τους ήταν στητά σε ιδανικό σχήμα δακρυ, το κωλαράκι τους ήταν πεταχτό και όρθιο και είχαν μια φατσούλα γλυκά για τρελές πίπες. Με τα κορίτσια γνωριστήκαμε σε ένα από τα πάρτυ της σχολής. Τις προσεγγίσαμε και τις δύο, και ζητήσαμε τον αριθμό τους. Με τη Ρωξάνη κάναμε μια πολύ όμορφη σχέση. Ακομα θυμάμαι τα γαμήσια μας, όπου μπορείτε να φανταστείτε. Στη ταράτσα της πολυκατοικίας, στη βεράντα του διαμερίσματος μου, στις δημόσιες τουαλέτες στη πλατεία, στη Χαλκιδική στη θάλασσα, στις τουαλέτες της σχολής. Πηδιόμασταν σαν να μην υπήρχε αύριο.

Της Ρωξάνης της άρεσε πολύ να τη παίρνω από τη κωλάρα της, και να χύνω μέσα της. Μου έλεγε πως τίποτα δε συγκρίνεται, με την αίσθηση του σπέρματος στη κωλοτρυπίδα της. Επίσης, της άρεσε πολύ να καταπίνει τα χύσια μου, και έλεγε πως έχουν πολύ ωραία γεύση. Μια μέρα κάναμε κάτι χωρίς προηγούμενο. Συναντηθηκαμε και οι 4 στο σπίτι μου, για ταινία και ποτά. Ποτό στο ποτό μεθύσαμε, και τα κορίτσια ήθελαν να μας κάνουν στριπτίζ, για να μας καυλώσουν. Τις βλέπαμε να γδύνονται και να μας πετάνε τα ρούχα τους πάνω μας. Ακόμα θυμάμαι τις δίδυμες να μας κάνουν ναζάκια, και να μας τουρλώνουν τα κωλαράκια τους. Όπως έκαναν στριπτίζ ήρθαν κοντά, και άρχισαν να φιλιούνται αισθησιακά στο στόμα με γλώσσα. Η Ρωξάνη εγλυφε το στήθος της Πέτρας, και η Πέτρα την είχε αγκαλιάσει, της μιλούσε τρυφερά, και της χάιδευε τα μαλλιά. Ήρθε η κάθε μια στο αγόρι της, και στήθηκαν στα γόνατα τους μπροστά μας, έτοιμες για να μας πάρουν πιπα. Μας έβγαλαν τα ρούχα μας, και άρχισαν να παίρνουν πίπα, στα πρησμένα φυσιολογικού μεγέθους καυλιά μας. Η Ρωξάνη προσπαθούσε να βάλει τον πούτσο μου όλον μέσα στο λαρύγγι της, και έβηχε καθώς πνιγόταν. Εγώ πίεζα το κεφάλι της, για να βάλει τον πούτσο μου τέρμα βαθιά. Με προσπάθεια κατάφερε να τον καταπιεί όλον.

Εγώ είχα εκστασιαστεί, βλέποντας τον πουτσο μου να εξαφανίζεται στο στόμα της. Η Πέτρα ασχολιόταν μόνο με τον πουτσοκέφαλο του Δημήτρη. Είχε βγάλει και ένα γλυφιτζούρι και εγλυφε πότε αυτό, πότε τον πούτσο του. Είχαν διαφορετική τεχνική στη πίπα η κάθε μια. Αφού τελειώσαν με τη πίπα, σαν συνεννοημένες ήρθε η Πέτρα σε εμένα, και η Ρωξάνη πήγε στον Δημήτρη. Η αλήθεια είναι πως δε κατάλαβα και καμιά διαφορά, αφού ήταν ίδιες κατά 99%. Η Πέτρα ανέβηκε στον καυλωμένο πούτσο μου, και άρχισε να τον βάζει μέσα στο ξυρισμένο μουνάκι της. Εκεί κατάλαβα διαφορά, καθώς η Πέτρα είχε πολύ στενό μουνάκι, και με λιγότερα υγρά από τη δικιά μου. Έβλεπα και τη Ρωξάνη να πηδιέται με τον Δημήτρη και ερεθιζόμουν πολύ που τη ξέσκιζε. Η Πέτρα, χοροπηδούσε πάνω στο καβλί μου σα τρελή. Της άρεσε η βίαιη και γρήγορη διείσδυση.

Η Ρωξάνη με τον Πέτρο έκαναν πιο ήρεμο έρωτα με πολλά γλυψίματα. Μετά στήθηκαν και οι 2 στα τέσσερα. Εγώ πήδαγα τη Πέτρα από το μουνάκι της, και τα αρχιδια μου κοπανούσαν με δύναμη στη κωλάρα της. Ο Δημήτρης γαμουσε τη Ρωξάνη από τον κώλο και αυτή φώναζε σα τρελή, γιατί ο Δημήτρης είχε λίγο πιο χοντρή πούτσα από εμένα. Επειδή κοντεύαμε να χύσουμε, ήρθαν και οι δύο κοντά μας και μας είπαν να τις χύσουμε στο πρόσωπο και τις δύο. Ο Δημήτρης και εγώ τις χύσαμε στο πρόσωπο και τις δύο, και τις γεμίσαμε με φλόκια. Μου άρεσε που χύναμε ο ένας τη γκομενα του άλλου.

Μόλις τις πετάξαμε και τη τελευταία σταγόνα από τα χύσια μας, αυτές άρχισαν να φιλιούνται στο στόμα, και να γλύφουν τα χύσια, η μια από το πρόσωπο της άλλης. Λίγο αργότερα μπήκαμε στη μπανιέρα και οι τέσσερις γυμνοί, και παίζαμε με τα νερά. Τι ωραίες εποχές! Με τα κορίτσια κάναμε σχέση για δύο χρόνια και μετά χωρίσαμε, γιατί βαρεθήκαμε και θέλαμε να γνωρίσουμε καινούργιες κοπέλες, αφού μαζί τους νιώθαμε πως δεν είχαμε να ζήσουμε κάτι άλλο. Και εκείνες το ίδιος ήθελαν. Βέβαια μας είχαν για δύο χρόνια ξεζουμισμένους. Σκεφτείτε πως για όσο ήμασταν με τη Ρωξάνη, δεν είχα βαρέσει μαλακία, και δεν ήταν λίγες οι φορές που πονούσαν τα αρχίδια μου, από τις πολλές εκσπερματώσεις. Και ο Δημήτρης τα ίδια μου έλεγε, πως με τη Πέτρα έκαναν σεξ παντού και πολλές φορές τη μέρα, αλλά αυτή δεν έδινε κώλο σαν τη δικιά μου και το είχε καημό.

Πλέον έχω σχέση με μία συνάδελφο από τη δουλειά και περνάμε πολύ όμορφα. Με τη Φωτεινή περνάμε όμορφα, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και κάνουμε σεξ με μέτρο όμως καθώς δουλεύουμε πολύ και είμαστε κουρασμένοι. Με τον Δημήτρη συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι, να συζητάμε για νομικά ζητήματα και να πηγαίνουμε μαζί γυμναστήριο.Αυτή ήταν η ιστορία μου από τα φοιτητικά μου γαμήσια. Θέλω πολύ να διαβάσω και τις δικές σας ιστορίες, γιατί με ερεθίζουν. Να περνάτε όλοι καλά, και να έχετε μια πολυποίκιλη και έντονη ερωτική ζωή, γιατί τώρα που είμαστε νέοι πρέπει να ζήσουμε τη ζωή στα κόκκινα, καθώς ο χρόνος δε θα είναι για πάντα σύμμαχος.

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top