Διάβασμα στη παραλία και γαμήσι

Διάβασμα στη παραλία και γαμήσι

Καλησπέρα σας φίλοι μου! Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή, και συνέβη πριν λίγες εβδομάδες, στις αρχές του Αυγούστου, σε μία πολύ γνωστή παραλία γυμνιστών της Γαλλίας, αφού πήγα εκει με γκρουπ για τις θερινες μου διακοπες. Υπέροχη χώρα η Γαλλία, αλλα οι παραλιες της δεν είναι σαν τις ελληνικές. Εγω είχα αυτονομηθεί από το γκρουπ, και ειχα πάει στη παραλία και προφασιζόμουν πως διαβάζω, προκειμένου φορώντας και τα γυαλιά ηλίου μου, να παρατηρώ όλα τα γυμνά κορμιά που υπήρχαν γύρω μου, χωρίς να γίνομαι περίεργος. Είχα πάρει ένα καινούργιο βιβλίο αυτοβελτίωσης, που η αλήθεια είναι πως το έβρισκα αρκετά ενδιαφέρον. Έκανα πως διαβάζω και μπροστά μου γίνονταν, τα σόδομα και τα γόμορα. Μία γυναίκα σλαβικής καταγωγής έπαιρνε πίπα σε έναν μεσόκοπο κύριο, ο οποίος τη χτυπούσε με τον πούτσο του στο πρόσωπό της. Μετά από μερικά λεπτά την έχυσε στο πρόσωπο, και τη γέμισε με τα χύσια του. Δίπλα μου βρισκόταν ένα νεαρο ζευγάρι, αρκετά γυμνασμένο με πολλά τατουάζ και έκαναν έρωτα. Η κοπέλα ήταν από πάνω από το παλικάρι, και ανεβοκατέβαινε στη πούτσα του. Αυτός τη κρατούσε από τα βυζιά και τη πήδαγε πολύ έντονα.

Μετά από κανά εικοσάλεπτο έχυσε τη κοπέλα στο πρόσωπο, και μετά πήγαν να βουτήξουν γυμνοί στη θάλασσα. Μου άρεσε πολύ το κορμί της, και το γεγονός πως στα σημεία που φορούσε εσώρουχα, το δέρμα της ήταν πιο άσπρο. Πιο πέρα ήταν ένα ζευγάρι μεγάλης ηλικίας, και η ώριμη γυναίκα έγλυφε τη κοντόχοντρη πουτσα του άντρα της, μέχρι που αυτός την έχυσε στο πρόσωπο, και αυτή τα κατάπιε όλα. Παντού έβλεπα κώλους, βυζιά και γενικά στα μάτια μου όλο αυτό ήταν πολύ πρωτόγνωρο και παράξενο. Εκεί συνάντησα τη Σύλβια, μια Γαλλίδα ντεκορατέρ η οποία στα 50 της αποφάσισε να χωρίσει από τον άντρα της, παρά τα 25 χρόνια γάμου τους, καθως δεν ένιωθαν πια ερωτευμένοι. Ήμουν γυμνός και η πούτσα μου κρεμόταν αρκετά, κάτι που αμέσως η Σύλβια το πρόσεξε, όταν πήγα να της μιλήσω. Έχω αρκετά μεγάλη πουτσα, και από ότι μου έλεγαν και οι πρώην μου, είμαι αρκετά προικισμένος. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι, πως μου είναι αρκετά μεγάλη ξεκάβλωτη. Η Σύλβια είχε αρκετά καλό σώμα για την ηλικία της, με τις αναμενόμενες ατέλειες, λόγω της φθοράς του χρόνου. Είχε μετρίων διαστάσεων στήθος, αλλά πολύ μεγάλη κωλάρα, κάτι που μου αρέσει πολύ στις γυναίκες. Το πρόσωπο της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, θα έλεγα αδιάφορο. Κάθισα δίπλα της στη ξαπλώστρα, και άρχισε να παίζει τη πούτσα μου, η οποία σιγά σιγά καύλωνε. Μου ζήτησε μόλις την είδε πλήρως σηκωμένη, να μου τη γλύψει.

Έσκυψε μπροστά μου, και άρχισε να περιεργάζεται τον πούτσο μου. Τον έβαζε στο στόμα της, και προσπαθούσε να τον καταπιεί όλον, αλλά δε μπορούσε με τίποτα. Ούτε ο μισός δε χωρούσε, καθώς τον έχω 22 εκατοστά. Η Σύλβια έπαιζε με τον πουτσοκέφαλο μου, και χρησιμοποιούσε πολύ τη γλώσσα της. Είχα πολλές μέρες να χύσω, και είχα πολλά χύσια μαζεμένα. Μετά από 10 λεπτά της είπα πώς θα χύσω, και η Συλβια έχοντας τη πούτσα μου στο στομα της, κατάπιε όλα τα χύσια μου. Μάλιστα στο τέλος άνοιξε το στόμα της, για να μου δείξει πως τα έχει καταπιεί όλα. Μου είπε πως έχω πολύ ωραία μεγάλη πούτσα, αλλά πως έχυσα γρήγορα. Εγώ της είπα την αλήθεια δηλαδή πως αφενός είχα μέρες να χύσω, αφετέρου ένιωθα πολύ εκτεθειμένος γυμνός. Μου πρότεινε να μπούμε στη θάλασσα για να μη φαινόμαστε.

Μπήκαμε και της τον έβαλα στη τριχωτή μουνάρα της. Το μουνί της φαινόταν πως ήταν πολύ δουλεμένο. Την έπιανα από τη κωλάρα της, και την πήρα στα όρθια. Η Συλβια φώναζε και έδειχνε να της αρέσει πολύ. Μου έλεγε στα γαλλικά, πως θέλει να μη χύσω γρήγορα. Εγώ αυτή τη φορά άργησα να χύσω. Μετά από περίπου μισή ώρα που ήμουν μέσα της και κολυμπούσα στη μουνάρα της, είχε οργασμό και εγώ εχυσα απέξω από το μουνί της στη θάλασσα. Είχα ήδη κουραστεί, καθώς είχα τελειώσει ήδη δύο φορές σε μικρο χρονικό διάστημα, κάτι που δε το συνηθίζω. Ξάπλωσα δίπλα της στην ξαπλώστρα και κοιμήθηκα για περίπου μία ώρα. Ξύπνησα, και η Σύλβια μου είχε ετοιμάσει μια ομελέτα με λίγα ροδάκινα, για να πάρω δυνάμεις όπως είπε.

Μου έλεγε στα γαλλικά πως την έχω κάνει πολύ χαρούμενη, πως τη χαλάρωσα και πως είχε πολλά χρόνια να κάνει τόσο καλό σεξ. Μου ζήτησε τον αριθμό μου, για να συναντιόμαστε αλλά εγώ της είπα πώς δεν έχω γαλλικό αριθμό, και πως σε δύο μέρες επιστρέφω στην ελλάδα, από όπου κατάγομαι και ζω. Αυτή δεν επέμεινε, έφαγα το φαγητό που μου ετοίμασε, και επειδή είχε αρχίσει να σουρουπώνει, μάζεψα τα πράγματά μου για να φύγω. Η γαλλική ριβιέρα μου άφησε ωραίες εντυπώσεις, όχι τόσο για τις παραλίες της, αλλά για τη σεξουαλικη απελευθέρωση των ανθρώπων. Πέρα από τη παραλία γυμνιστών που είναι αναμενόμενο να είναι όσοι βρίσκονται εκεί πιο άνετοι με τη σεξουαλικοτητα τους, τόσο οι γαλλίδες όσο και οι γάλλοι, είναι πιο εύκολα ερωτικά διαθέσιμοι. Είναι αυτή η παριζιάνικη αύρα που τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Συνοψίζοντας, η εμπειρία μου από τη παραλία ήταν κάτι περισσότερο από ιδιαίτερη, και μπορώ να πω με σιγουριά, πως διεύρυνε τους σεξουαλικούς μου ορίζοντες. Μόλις επέστρεψα στην Αθήνα πήγα σε μία παραλία γυμνιστών, αλλά δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη γαλλική ριβιέρα. Αγαπητές φίλες και φίλοι, αυτή ήταν η ερωτική μου ιστορία με ρεαλισμό και χωρίς υπερβολές. Μου αρέσει να διαβάζω ερωτικές ιστορίες, καθώς δημιουργώ εικόνες στο μυαλό μου, χωρίς να τις βλέπω έτοιμες σε ένα βίντεο. Ελπίζω να βρήκατε την ιστορία μου ενδιαφέρουσα, και να σας έδωσα μια οπτική του τι συμβαίνει στις παραλίες γυμνιστών στην όμορφη Γαλλία. Σας στέλνω πολλά φιλιά! Να περνάτε υπέροχα!

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top