Η παντρεμένη από Κόρινθο

Η παντρεμένη από Κόρινθο

Καλησπέρα σας είμαι ο Χρήστος, και σας γράφω αυτή την όμορφη ερωτική ιστορία από τη Χαλκίδα, όπου κατοικώ εδώ και 10 χρόνια. Τα περασμένα χριστούγεννα είχα γράφτεί σε ένα site ερωτικών γνωριμιών, με σκοπό να ζήσω μία σεξουαλική περιπέτεια, μακριά από τα συνηθισμένα. Μετά από αρκετή επικοινωνία με διαφορές γυναίκες, όλων των ηλικιών, από όλη την ελλάδα, ήρθα πιο κοντά με τη Ζωή, μία παντρεμένη γυναίκα 50 ετών από την Κόρινθο, μητέρα 2 ενήλικων κοριτσιών. Η Ζωή μου άρεσε που είχε πολύ ωραίο λόγο, κάτι αναμενόμενο καθώς ήταν φιλόλογος. Την ξεχώρισα από το πλήθος, καθώς μου έλεγε για πολλά φιλοσοφικά έργα, και για τη σημασία του έρωτα στο ψυχισμό του ανθρώπου. Μου έλεγε επίσης πως ο άντρας της, την έχει πολύ παραμελημένη και την έχει βαρεθεί, πως δεν κάνει πια σεξ μαζί της, και πως προτιμά να βγαίνει με τους συνταξιούχους φίλους του, και να πηγαίνουν για πρέφα στα καφενεία της περιοχής. Η Ζωή ήταν μια γυναίκα που είχε πολλές σεξουαλικές ορμές, οι οποίες έμεναν για παρατεταμένο χρονικό διάστημα ανικανοποίητες. Μου έλεγε πως έχει φουντώματα, και πως αυνανίζεται τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Μετά από αρκετές συνομιλίες, κανονίσαμε να βρεθούμε σε μία καφετέρια στην Αθήνα, προκειμένου να γνωριστούμε από κοντά. Είχαμε στείλει φωτογραφίες ο ένας του άλλου, και μάλιστα εγώ της είχα στείλει και την πούτσα μου, η οποία της άρεσε πάρα πολύ, καθώς είναι μεγάλων διαστάσεων. Η Ζωή μου είχε στείλει φωτογραφίες με την κωλάρα της, και το στήθος της που είχε πολύ μεγάλες ρόγες. Συναντηθήκαμε το βράδυ στο Παγκράτι, σε μια γνωστή καφετέρια της περιοχής, και με το που την είδα έπαθα την πλάκα μου. Η Ζωή φορούσε ένα κοντό μαύρο φόρεμα, διχτυωτό καλσόν, κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες, και είχε βαφτεί και χτενιστεί στην εντέλεια. Το πρόσωπό της ήταν πολύ σέξυ, και το μακιγιάζ που είχε κάνει της πήγαινε ιδανικά. Με το που με είδε, μου είπε πως από κοντά φαίνομαι πολύ πιο γυμνασμένος και πιο ψηλός. Καθίσαμε στην καφετέρια και κουβεντιάζαμε, ώσπου κάποια στιγμή, ένιωσα το πόδι της να ακουμπά το δικό μου, μετά από λίγα λεπτά ένιωσα να έχει βάλει το πόδι της στον πούτσο μου, και να πιέζει τα αρχίδια μου με το τακούνι της γόβας της. Είχα ερεθιστεί πολύ, και αφού τελειώσαμε με το ποτό μας, της πρότεινα να την πάω μια βόλτα με το αμάξι μου.

Με το που μπήκε στο αμάξι μου, φιληθήκαμε με πάθος στο στόμα, και η Ζωή δάγκωνε τη γλώσσα μου, κάτι που με ερέθιζε πάρα πολύ. Εγώ άρχιζα να της χαϊδεύω το στήθος της, και να της τσιμπάω τις ρόγες της, και μετά της έβαλα δάχτυλο στο ξυρισμένο μουνάκι της. Την έβλεπα πως είχε ερεθιστεί πολύ, και πήγα σε μία ερημική τοποθεσία, προκειμένου να πηδηχτούμε. Όταν φτάσαμε στα Τουρκοβούνια, έριξα το κάθισμά μου, και η Ζωή ανέβηκε πάνω μου και συνέχιζε να με φιλάει στο στόμα, και να μου δαγκώνει το λαιμό. Έπειτα ξεκούμπωσε τον παντελόνι μου, έβγαλε το εσώρουχό μου, πήρε τον πούτσο μου στα χέρια της, και άρχισε να τον παίζει προκειμένου να με καυλώσει πλήρως. Μόλις με καύλωσε τελείως, άρχισε να μου τον γλύφει, φτύνοντας πάνω στον πούτσο μου. Προσπαθούσε να βάλει όλο το καυλί μου μέσα στο λαρύγγι της, αλλά δεν τα κατάφερνε και πνιγόταν. Εγώ της πίεζα το κεφάλι, προκειμένου να τον βάλει όλον μέσα της. Μετά από περίπου 10 λεπτά, τη βούτηξα από την κωλάρα της, ώστε να κάτσει πάνω στον πούτσο μου, ο οποίος είχε γεμίσει με φλέβες. Έπιασε το καυλί μου με τα χέρια της, και το οδήγησε στο μουνάκι της.

Η αίσθηση του μουνιού της ήταν μοναδική. Η Ζωή ήταν πολύ στενή και υγρή. Της τον έβαλα σιγά στην αρχή γιατί πονούσε, αφού μου έλεγε πως έχει πολύ καιρό να κάνει σεξ, με τον άντρα της. Μετά από κάμποση ώρα, η πούτσα μου βυθίστηκε όλη μέσα της, και η ζωή ανεβοκατέβαινε πάνω στο καυλί μου, με όλη της τη δύναμη. Εγώ χάιδευα το στήθος της, και έβαζα τον αντίχειρα μου στο στόμα της, κάτι που της άρεσε πάρα πολύ. Μετά από αρκετά λεπτά, την άκουσα να ανασαίνει πιο βαριά, ώσπου κάποια στιγμή μου φώναξε, χύνω καυλιάρη μου, χύνω, και ένιωσα τα υγρά της στο καβλί μου. Τότε έβγαλα τον πούτσο μου από μέσα της, και άρχισα να τον παίζω μπροστά στο πρόσωπό της, καθώς κόντευα πια να χύσω.

Η Ζωή είχε βγάλει έξω τη γλώσσα της, και περίμενε τα χύσια μου στο πρόσωπό της. Την έχυσα, και γέμισα όλο της το πρόσωπο με χύσια. Η Ζωή με τα χέρια της, άπλωνε τα χύσια μου παντού στο πρόσωπό της, και στο στήθος της. Έπειτα σκουπιστήκαμε, και τη πήγα στο κτελ, ώστε να πάει στο σπίτι της στην Κόρινθο. Με τη Ζωή, συνεχίσαμε την ψηφιακή μας συνομιλία, και πλέον η Ζωή μου λέει πως με σκέφτεται συνέχεια, πως θέλει συνέχεια να κάνουμε έρωτα, και πώς δεν μπορεί να με βγάλει από το μυαλό της. Έχουμε ανανεώσει το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα, αυτή τη φορά σε ένα ξενοδοχείο των βορείων προαστίων, προκειμένου να είμαστε πιο άνετα, και να μην είμαστε στριμωγμένοι μέσα στο αμάξι μου. Η Ζωή ανυπομονεί να βρεθούμε, και μου λέει πως μετρά μέχρι και τα λεπτά, για να με δει.

Κάθε βράδυ μου στέλνει γυμνές φωτογραφίες της, για να με έχει καυλωμένο για πάρτη της. Θέλω να πιστεύω πως με τη Ζωή θα περνάμε καλά, και πως δεν θα διαλύσει εξαιτίας μου το γάμο της, αλλά θα αποτελώ μια βαλβίδα εκτόνωσης για την ίδια, στη καθημερινότητα της. Τη γουστάρω πολύ, και θέλω να την πηδάω καθώς είναι καλή στο σεξ. Περιποιείται καλά τον πούτσο μου. Αυτή ήταν η ερωτική ιστορία μου, και ελπίζω να σας άρεσε. Ανυπομονώ να διαβάσω και τις δικές σας ερωτικές ιστορίες, ώστε να καυλώσω ακόμα περισσότερο και να παίρνω καινούργιες ιδέες. Εύχομαι όλοι να είστε καλά, να έχετε μια ενδιαφέρουσα σεξιυαλική ζωή και να περνάτε τέλεια! Φιλιά!

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top