Και τη φρόντισα και τη γάμησα

Και τη φρόντισα και τη γάμησα

Καλησπέρα σας είμαι ο Νίκος, και σας γράφω αυτή την ιστορία από την όμορφη Πάργα στην οποία ζω και εργάζομαι. Η ιστορία αυτή πραγματοποιήθηκε το 2018, όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα στη γεωπονική σχολή. Ήταν χειμώνας του 2018, Δεκέμβρης μήνας και πλησίαζαν τα χριστούγεννα. Έξω είχε πολύ κρύο, και εγώ είχα πάει σε έναν φίλο μου στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να ντυθούμε για να πάμε για ποτό σε ένα bar στο Σύνταγμα. Με τον φίλο μου και συμφοιτητή μου, βρεθήκαμε, πήγαμε για ποτό, ακούσαμε μουσική, και περάσαμε πολύ όμορφα. Όταν πια είχε περάσει η ώρα, πήρε ο καθένας το αμάξι του και πήγαμε με κατεύθυνση στα σπίτια μας. Όπως περνούσα το κέντρο, είδα στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας, μια γυναίκα γύρω στα 50, να κάθεται στις εξωτερικές σκάλες, και να κλαίει. Μου έκανε εντύπωση το πόσο έντονα έκλαιγε, και σταμάτησα να δω τι της συμβαίνει και να τη βοηθήσω. Ήταν μία γυναίκα ρώσικης καταγωγής, με πολύ ωραία χαρακτηριστικά, πράσινα μάτια, ωραίο στόμα, ψηλόλιγνο κορμί, και μακριά πόδια.

Μόλις την είδα σταμάτησα το αμάξι, πήγα δίπλα της να τη ερωτήσω τι συμβαίνει και αν θέλει βοήθεια. Μου είπε πως ο ιδιοκτήτης την έδιωξε από το σπίτι, γιατί δεν είχε χρήματα να πληρώσει το ενοίκιο, και πώς δεν έχει καθόλου χρήματα, ούτε καν για να φάει. Πήγα δίπλα της και της είπα να μην ανησυχεί, και πως εγώ θα τη βοηθήσω να σταθεί πάλι στα πόδια της. Αυτή μου έλεγε συνέχεια πως αν και ήταν πολύ εργατική και πολύ καλή υπάλληλος, ο εργοδότης της την έδιωξε από τη δουλειά, γιατί δεν μπορούσε να πληρώνει εργαζόμενο, αφού το μαγαζί που δούλευε δεν πήγαινε καλά. Τη πήρα μια αγκαλιά και της είπα να μην κλαίει. Μπήκαμε στο αμάξι μου, και την πήγα για φαγητό σε ένα ωραίο αμερικανικό εστιατόριο, που συνήθιζα να συχνάζω με τους φίλους μου όταν θέλαμε να φάμε καλά. Στο εστιατόριο μου έλεγε πως δεν το πιστεύει πως είχε την τύχη να με γνωρίσει, και να τρώει τώρα τόσο καλά, ενώ δεν είχε να αγοράσει ούτε μία τυρόπιτα. Η Ισαβέλλα ήταν πολύ στεναχωρημένη, όμως την έβλεπα πως μαζί μου άρχιζε να νιώθει καλύτερα. Αφού τελειώσαμε με το φαγητό πήγαμε στο αμάξι μου, για να πάμε σπίτι μου. Με το που φτάσαμε στο σπίτι μου της άναψα το θερμοσίφωνα, για να κάνει μπάνιο. Με κοίταζε λες και μου θεός της. Έκανε μπάνιο, και βγήκε έξω από το μπάνιο γυμνή.

Μου είπε εσύ κάνεις τόσα για εμένα, θέλω λοιπόν και εγώ να σε ευχαριστήσω. Γονάτισε μπροστά μου, άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, μου έβγαλε τα εσώρουχο, και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Η Ισαβέλλα ήξερε να παίρνει απίστευτες πίπες. Μου τον έγλυφε και προσπαθούσε να τον καταπιεί ολόκληρο. Εγώ είχα καυλώσει πολύ, αλλά ήθελα η ίδια να αυτενεργεί χωρίς να την πιέζω. Ξάπλωσα λοιπόν στο κρεβάτι και την περίμενα. Αυτή ανέβηκε πάνω μου, μου φόρεσε προφυλακτικό, και έβαλε τον πούτσο μου μέσα της. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στη πούτσα μου μέχρι που την είδα να τρέμει, και να φωνάζει “χύνω”. Μετά τη γύρισα στα τέσσερα, και άρχισα να της τον βάζω με όλη μου τη δύναμη. Η Ισαβέλλα φώναζε, και εγώ μετά από λίγο τον έβγαλα έξω, και έχυσα στη κωλάρα της. Κοιμηθήκαμε στο διπλό κρεβάτι μου. Την επόμενη μέρα μου είχε ετοιμάσει πρωινό, με ότι είχα στο σπίτι και μου το έφερε στο κρεβάτι. Έσκυψε μέσα από τα ρούχα, και με ξύπνησε με πίπα. Αφού φάγαμε τη πήγα για ψώνια, καθώς δεν είχε άλλη αλλαξιά ρούχα. Πήρε τα απαραίτητα και με ευχαρίστησε. Το μεσημέρι μου μαγείρεψε παστίτσιο. Η Ισαβέλλα ήξερε να μαγειρεύει τέλεια. Όπως μαγείρευε στη κουζίνα, πήγα από πίσω της, της σήκωσα τη φούστα, και της τον έβαλα μέσα της. Τη πήδαγα μέχρι να χύσω. Μου έλεγε πως της έχει τελειώσει η περίοδος, και έχυσα μέσα στη μουνάρα της. Επειδή ειχα αρκετές γνωριμίες, της βρήκα δουλειά σε μια καφετέρια ενός φίλου μου. Της είπα πως θα μένει μαζί μου μέχρι να εξοικονόμησε μερικά χρήματα, για να μπορέσει να ενοικιάσει ένα σπίτι. Συγκατοικήσαμε για περίπου 6 μήνες, πηδιόμασταν κάθε μέρα, και μου άρεσε πολύ που έχυνα χωρίς προφυλακτικό μέσα στη μουνάρα της. Μάλιστα της άρεσε πολύ να τη παίρνω από τη κωλάρα της. Είχε πολύ σφιχτή κωλοτρυπίδα, και έχυνα πολύ γρήγορα όταν τη πήδαγα από πίσω.

Η Ισαβέλλα ήταν μια γυναίκα που κάθε άντρας θα ήθελε να έχει στο σπίτι του. Σέξυ, νοικοκυρά, με όρεξη για σεξ. Ωστόσο, είχαμε χαοτική διαφορά ηλικίας, και εγώ δεν ήθελα να δεσμευθώ παρατεταμένα μαζί της. Η Ισαβέλλα, είχε πια κάνει ένα κομπόδεμα, και εγώ της είπα πως είχε φτάσει η ώρα να πάει να μείνει κάπου μόνη της. Άλλωστε από τη δουλειά που της είχα βρει, έβγαζε άλλον ένα μισθό σε tips. Ακόμα θυμάμαι τη μέρα που μάζεψε τα πράγματα της, και πήγε να μείνει στο σπίτι που είχε νοικιάσει. Ήταν δύσκολη η στιγμή του αποχωρισμού μας. Η Ισαβέλλα μου έλεγε πως θα με ευγνωμονεί για πάντα, και πως θα είναι πάντα δίπλα μου σε ότι χρειαστώ. Με την Ισαβέλλα διατηρούμε επαφές σε φιλικό επίπεδο, ακόμα και σήμερα. Πλέον έχει παντρευτεί έναν συνταξιούχο και ζουν μαζί. Μου λέει πως περνάει καλά, και πως χάρη σε εμένα σε μια οριακή στιγμή της ζωής της, τη βοήθησα να ορθοποδήσει. Αυτή ήταν η δική μου ερωτική ιστορία που αποτελεί και μια από τις ενέργειες στη ζωή μου, για τις οποίες είμαι πολύ περήφανος. Βοήθησα μια γυναίκα, όταν ένιωθε πως είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, και πλέον έχει μία ισορροπημένη ζωή. Ελπίζω να σας άρεσε. Αναμένω τα σχόλια σας, και περιμένω να διαβάσω καινούργιες δικές σας ερωτικές ιστορίες. Να περνάτε όλοι καλά. Φιλιά σε όλους!

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top