Η κυρία στη κάβα με την κωλάρα

Η κυρία στη κάβα με την κωλάρα

Καλησπέρα σας είμαι ο Νεκτάριος, και η ιστορία που σας γράφω είναι αληθινή και διαδραμματίστηκε στη προηγούμενη δουλειά μου, που ήμουν υπάλληλος σε κάβα. Το μαγαζί δεν ήταν μία τυχαία κάβα, αλλά είχε κρασιά πολυτελείας, και πολύ υψηλά ιστάμενο πελατολόγιο. Η ιδιοκτήτρια και αφεντικό μου ήταν μια πλούσια κυρία αριστοκρατικής καταγωγής, ιδιαίτερα φινετσάτη και όμορφη. Ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσε πάντοτε τη τελευταία λέξη της μόδας, και είχε πολύ ωραίο σώμα, γιατί ασχολιόταν σύστηματικά με την κολύμβηση και το τένις. Συνήθιζε μάλιστα να φορά ψηλοτάκουνες γόβες που με καβλωναν. Η κυρία Μαρία ήταν μια γυναίκα πολύ κλασάτη, μεγαλωμένη με γαλλικά και πιάνο, που ήξερε πώς να κλέβει την παράσταση, και να κάνει έναν άντρα να φαντασιώνεται για πάρτη της. Πριν γίνει κάτι μεταξύ μας, τη σκεφτόμουν κάθε βράδυ και τη φαντασιωνόμουν. Μου άρεσε πολύ η πανάκριβη κολώνια που φορούσε, και την είχα αγοράσει για να νιώθω πώς την έχω δίπλα μου και τη μυρίζω. Την είχα πατήσει μαζί της κανονικότατα και ήμουν φουλ ερωτευμένος. Συνήθιζε στο μαγαζί να έχει ένα μέρος για τα ρούχα και τα παπούτσια της. Αρκετές φορές είχα πάρει τις κιλότες της, τις μύριζα και τις τύλιγα γύρω από τον πούτσο μου. Μετά τον έπαιζα και τις έχυνα. Άλλες φορές μύριζα τις γόβες της, και έβαζα μέσα τους τον πούτσο μου και τις γέμιζα σπέρμα. Γνωρίζοντας πως έχω μια καλή εξωτερική εμφάνιση, και πως η κυρία Μαρία είναι ανύπαντρη, ένα βράδυ που μείναμε οι δυο μας μόνοι, της έκανα ερωτική εξομολόγηση. Της είπα πως τη σκέφτομαι συνέχεια, πως είμαι ερωτευμένος μαζί της, και πως για μένα δεν υπάρχει άλλη γυναίκα, παρά μόνο αυτή. Η κυρία Μαρία κολακεύτηκε από τα λόγια μου, και πήρε ένα ακριβό κρασί και μας έβαλε ένα ποτήρι να πιούμε. Μου είπε πως της αρέσω, και πως είχε πολλά χρόνια να ακούσει τόσο ωραία λόγια από άντρα. Εν τω μεταξύ είχε γίνει κατακόκκινη και έκανε τα πόδια της σταυροπόδι γιατί μάλλον είχε καυλώσει. Εκείνο το βράδυ ήπιαμε όλο το μπουκάλι μαζί και είχαμε μεθύσει, καθώς το συγκεκριμένο κρασί ήταν αρκετά βαρύ, αφού ήταν παλαιωμένο χρόνια και γενικά δε συνηθίζαμε να πίνουνε αλκοόλ στη καθημερινότητα μας. Πήγα κοντά της και άρχισα να χαϊδεύω τα μαλλιά της, και το πρόσωπό της. Της έλεγα πως λατρεύω τα πόδια της, και πως θέλω πολύ να τα γλύψω και να τα χαϊδέψω.

Τότε αυτή έβγαλε τις γόβες της, και έβαλε τα πόδια της στο πρόσωπό μου. Η αίσθηση ήταν υπέροχη, είχα καυλώσει πολύ! Έγλυφα τα δάχτυλα της ένα, ένα. Η κυρία Μαρία είδε πως η πούτσα μου ήταν σηκωμένη, και άρχισε να μου τον χαϊδεύει απέξω από το παντελόνι. Μου τον έβγαλε έξω, και τον πήρε στο στόμα της. Είχε πολύ ωραία φατσούλα η κυρία Μαρία, και μου αρέσει πολύ να τη βλέπω να μου παίρνει πίπα. Ήμουν πολύ τρυφερός μαζί της, γιατί ήμουν ερωτευμένος. Τη φιλούσα συνέχεια στο στόμα, της έλεγα πως είναι πανέμορφη σαν την παναγία, και πως θέλω να της κάνω έρωτα και όχι σεξ. Την πήρα από το χέρι, και πήγαμε στο κρεβάτι που είχε στο μαγαζί. Τη ξάπλωσα και άρχισα να γλύφω τη τριχωτή μουνάρα της. Η κυρία Μαρία είχε ερεθιστεί πάρα πολύ, και εγώ ήμουν τέρμα πρησμένος. Τον έβαλα μέσα στη μουνάρα της, και άρχισα να της κάνω γλυκό έρωτα σε ιεραποστολική στάση. Τη φιλούσα στο στόμα, της έγλειφα το λαιμό, και της χαϊδεύα το στήθος της. Της έλεγα πως τη θέλω όσο καμία. Πήρα τα πόδια της στους ώμους μου, και συνέχιζα να διεισδύω μέσα στη μουνάρα της με ένταση. Της έκανα έρωτα για πάνω από μισή ώρα σε αυτή τη στάση, και της έλεγα όμορφα λόγια, πως είναι πανέμορφη, πως έχει υπέροχο σώμα, υπέροχο πρόσωπο πώς είμαι τρελός για αυτή, ώσπου κάποια στιγμή η κυρία Μαρία τελείωσε, φωνάζοντας, ” χύνω μωρό μου, χύνω” Η κυρία Μαρία έτρεμε πολύ, σε όλο της το κορμί. Λίγα λεπτά αργότερα τραβήχτηκα από μέσα της, και πέταξα όλα μου τα χύσια στην τριχωτή μουνάρα της, κάνοντας την κάτασπρη. Μετά καθίσαμε μαζί και ανάψαμε τσιγάρο. Την είχα στην αγκαλιά μου, και της έλεγα πως είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Κοιμηθήκαμε μαζί, και όλο το βράδυ δεν την άφησα στιγμή απο την αγκαλιά μου. Μόλις ξυπνήσαμε το πρωί ήμουν καυλωμένος, και της τον έτριβα στη κωλάρα της. Αυτή έσκυψε και μου πήρε πίπα. Είχα πρηστεί πολύ.

Τον έβαζε όλον μέσα στο στόμα της, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Εγώ ανέβηκα πάνω της και άρχισα να τη παίρνω πάλι ιεραποστολικά. Μου άρεσε να βλέπω τη φατσούλα της. Την έπαιρνα όσο πιο γρήγορα και δυνατά μπορούσα, και τελείωσα μέσα της φορώντας προφυλακτικό. Της έλεγα πως με καυλώνει πάρα πολύ, και πως θέλω να της κάνω έρωτα συνέχεια. Μετά σηκωθήκαμε και ανοίξαμε το μαγαζί. Όταν έρχονταν οι πελάτες τη χάζευα, και τη θαύμαζα για τις γνώσεις που είχε για τα κρασιά. Μόλις κλείναμε για το μεσημέρι αμέσως πήγαινα να τη φιλήσω, και να της κάνω έρωτα. Μου άρεσε πολύ η σχέση που είχαμε με τη κυρία Μαρία. Ήταν πολύ σεξουαλική γυναίκα, και για όσο διάστημα εργαζόμουν στη κάβα, κάναμε έρωτα τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Ωστόσο, τότε ήταν η εποχή της κρίσης και με τα μνημόνια η κυρία Μαρία αναγκάστηκε να κλείσει τη κάβα της, και ως εκ τούτου έπρεπε να βρω άλλου δουλειά. Η οικονομική κατάσταση στη χώρα ήταν πολύ άσχημη, και τέτοια είδη πολυτελείας δεν είχαν καμία απολύτως τύχη. Ποιος θα έδινε 50 και 70 ευρώ για παλαιωμένο κρασί, όταν δεν είχε λεφτά ούτε για τα απαραίτητα της οικογένειας από το μάρκετ. Από τότε με τη κυρία Μαρία χαθήκαμε, και εγώ πήγα να δουλέψω σε μια εταιρία με τυροκομικά προϊόντα. Μετά από αρκετά χρόνια τη συνάντησα και μιλήσαμε τυπικά. Ακόμα έχω το άδειο μπουκάλι της κολώνιας της, και καμιά φορά το μυρίζω και θυμάμαι τις όμορφες στιγμές μας. Αυτή ήταν η σεξουαλική μου ιστορία, και ελπίζω να σας άρεσε. Μου αρέσει πολύ να διαβάζω ερωτικές ιστορίες, και τις βρίσκω πολύ ερεθιστικές. Να περνάτε όλοι πολύ όμορφα και να είστε χαρούμενοι και δημιουργικοί. Πολλά φιλιά σε εσάς και σε όσους αγαπάτε!

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top