Δώρο στον άντρα μου τον καυλιάρη

Δώρο στον άντρα μου τον καυλιάρη

Καλημέρα σε όλους, είμαι η Μαρίνα και σας γράφω αυτή την όμορφη και αληθινή ερωτική ιστορία από τη Θεσσαλονίκη. Με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι εδώ και 15 χρόνια. Με το που τον είδα τον ερωτεύθηκα, καθώς ήταν και συνεχίζει να είναι ένας πολύ εντυπωσιακός άντρας. Ψηλός, γυμνασμένος με ωραίο πρόσωπο, εκφραστικά μάτια, και πολύ ωραίο στιλ. Με το που τον είδα του χαμογέλασα, και αυτός με προσέγγισε και τα φτιάξαμε. Μπορώ να πω πως από τότε ζούμε πολύ ευτυχισμένοι, μαζί με τα τρία κορίτσια μας. Όμως όπως και να το κάνουμε ο χρόνος στον έρωτα δεν ειναι σύμμαχος, και τα τελευταία χρόνια έχω παρατηρήσει πως δεν έχει τόση διάθεση για σεξ μαζί μου, και γενικά έχει μειωθεί το ενδιαφέρον του για σεξ. Ασχολείται συνέχεια με τη δουλειά του, και τα προβλήματα της καθημερινότητας του έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Προσπάθησα να του παρακινήσω το ενδιαφέρον με διάφορους τρόπους. Αγοράζοντας σεξυ εσώρουχα, κλείνοντας διήμερα σε πολυτελή ξενοδοχεία, παίρνοντας ερωτικά αξεσουάρ.. Αυτός τίποτα. Έκανε μεν σεξ μαζί μου, αλλά μηχανικά χωρίς κανένα πάθος. Ήθελα να ξαναδώ το πάθος στα μάτια του, αλλά ότι και να έκανα, δε μπορούσα να τον κάνω να αποκτήσει ξανά σεξουαλικό ενδιαφέρον. Σκέφτηκα λοιπόν κάτι πολύ ακραίο, που ήμουν σίγουρη πως θα τον έκανε να πάρει τα πάνω του. Στη δουλειά μου είχε έρθει πριν λίγο καιρό μια πολύ σέξυ, 25 χρόνη συνάδελφος, με αναλογίες που κόβουν την ανάσα. Τη κάλεσα σπίτι και εκείνη ήρθε με χαρά.

Περνούσαμε αρκετό χρόνο και οι τρεις μαζί, και μπορώ να πω πως είχα παρατηρήσει πως ο άντρας μου τη κοιτούσε με ενδιαφέρον. Μια μέρα με τη Φανή πιάσαμε συζήτηση περί σεξουαλικού, και μου έλεγε πως οι άντρες δεν της την πέφτουν, παρόλο που έχει σέξυ εμφάνιση και πως βαριέται μόνη. Εγώ της έλεγα για το πρόβλημα με τον άντρα μου, που έχει χάσει το σεξουαλικο του ενδιαφέρον. Αυτή μου έλεγε πως είμαστε με τον άντρα μου πολύ ωραίο ζευγάρι, και πως είναι κρίμα να μη κάνουμε σεξ. Τη ρώτησα πως της φαίνεται ο άντρας μου εμφανισιακά, και μου είπε πως αντικειμενικά είναι ένας πολύ ωραίος άντρας. Τότε εγώ της πρότεινα να περάσουμε καλά και οι τρεις, και να ξεφύγουμε λίγο. Της είπα πως αν δε βρει το ενδιαφέρον του για σεξ μαζί σου Φανή, δε πρόκειται να το βρει με καμία. Η Φανή γέλασε, και μου είπε πως θα ήθελε να το δοκιμάσουμε, χωρίς βέβαια αυτό να μαθευτεί πουθενά.

Εγώ τη διαβεβαίωσα πως δε πρόκειται να μάθει κανείς τίποτα, και της είπα να έρθει σεξυ ντυμένη το Σάββατο που ήταν τα γενέθλια του. Την ημέρα των γενεθλίων του άντρα μου, του είχα πάρει μια ωραία τούρτα και είχα φτιάξει κρέας που του αρέσει. Τα παιδιά τα είχα πάει στη γιαγιά τους, να τα κρατήσει για το Σαββατοκύριακο. Αφού φάγαμε και έσβησε τα 40 κεριά, μετά από κάμποση ώρα συζήτησης με ρώτησε τι δώρο του έκανα. Τότε χτύπησε το κουδούνι και εμφανίστηκε η Φανή, ντυμένη και βαμμένη στη τρίχα. Άνοιξα τη πόρτα και με το που την είδα τη πήρα από το χέρι και του είπα, “το δώρο σου μωρό μου”. Ο άντρας μου δε πίστευε στα μάτια του. Δεν ήξερε αν μιλάω σοβαρά ή αν κάνω πλάκα. Εγώ τον πήρα από το χέρι, και τον ξάπλωσα στον καναπέ. Έκανα νόημα στη Φανή να έρθει κοντά μας. Ξεκούμπωσα το παντελόνι του και έβγαλα τη μεγάλη πεσμένη πούτσα του έξω. Άρχιζα να την παίζω, μέχρι που σηκώθηκε. Τότε την έδωσα στο στόμα της Φανής. Η Φανή άρχισε να του τη γλύφει, και τότε η πούτσα του πρήστηκε. Εγώ του έλεγα να χαλαρώσει και να αφεθεί. Η Φανή έγλυφε τη πούτσα του άντρα μου, και αυτός είχε καυλώσει πολύ. Μετά από αρκετά λεπτά άρχισα να τον γλύφω και εγώ, μέχρι που γλύφαμε και οι δύο μας τον πούτσο του. Είχα πολύ καιρό να δω τον άντρα μου τόσο καυλωμένο. Έπειτα είπα στη Φανή να ανέβει από πάνω του. Έτσι και έγινε. Η Φανή ανεβοκατέβαινε στη πούτσα του άντρα μου, και αυτός είχε ιδρώσει πολύ. Την έπιανε από τη κωλάρα της, και της τον έβαζε όλον μέσα της. Η Φανή φώναζε δυνατά και πολύ καυλιάρικα. Εγώ έβαζα δάχτυλο στη κωλοτρυπίδα της Φανής, και έγλυφα τα γεμάτα χύσια αρχίδια του άντρα μου. Μετά από περίπου μισή ώρα σεξ μαζί με τα προκαταρκτικά, ο άντρας μου είπε πως δε μπορεί να κρατηθεί άλλο και πως θα χύσει.

Τότε σκύψαμε και οι δύο μπροστά του, περιμένοντας να μας χύσει στο πρόσωπο. Ο άντρας μου έπαιζε δυνατά τη πούτσα του μπροστά μας, και μετά από μερικά λεπτά μας γέμισε με χύσια και τις δύο μας. Αφού σκουπιστήκαμε, καθίσαμε και οι τρεις αγκαλιά στον μεγάλο δερμάτινο καναπέ του σαλονιού και κάναμε τσιγάρο. Ο άντρας μου μου έλεγε, πως με ευχαριστεί πολύ για το δώρο που του έκανα, και έλεγε πως πράγματι η Φανή είναι πανέμορφη και πολύ σέξυ. Η Φανή είπε πως πέρασε υπέροχα, και έδωσε και στους δύο μας ένα φιλί στο στόμα. Μετά η Φανή έφυγε και μας άφησε μόνους μας. Ο άντρας μου ήταν με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, και κοιμήθηκαμε το βράδυ αγκαλιασμένοι. Μου έλεγε πως με αγαπά και πως με ευχαριστεί που ενδιαφέρομαι για αυτόν. Την επόμενη μέρα το πρωί, ο άντρας μου σηκώθηκε με καύλες. Με το που ξύπνησα ένιωσα τον πούτσο του στο μουνάκι μου. Άρχισε να με πηδάει με πολύ δύναμη στο πλάι. Μετά ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να με παίρνει ιεραποστολικά. Μου τον έβαζε βαθιά και δυνατά μέχρι που επειδή ήταν έτοιμος να χύσει, τραβήχτηκε και τα πέταξε όλα τα χύσια του πάνω στο μουνάκι μου. Είχα ερεθιστεί πολύ. Χαιδεύτηκα, και μετά από λίγο τελείωσα πολύ έντονα γεμίζοντας με τα υγρά μου το σεντόνι του κρεβατιού μας. Από τότε με τον άντρα μου, η σεξουαλική μας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά. Τον βλέπω πως καυλώνει συχνότερα και μου ζητάει σεξ τακτικά. Ευχαρίστησα πολύ τη Φανή, για το δώρο που έκανε στη σεξουαλική μου ζωή με τον άντρα μου. Αυτή ήταν η σεξουαλική μου ιστορία και ελπίζω να σας άρεσε. Θέλω να ξέρετε πως όσα σας έγραψα ήταν αληθινά, και πως καθ’ όλη τη διάρκεια που τον έβλεπα να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα, πιο νέα και πιο σέξυ από εμένα, είχα σκάσει από τη ζήλια μου! Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση. Να περνάτε καλά και να κάνετε έρωτα. Φιλάκια.

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top