Ο υδραυλικός με την μεγάλη ψωλή

Ο υδραυλικός με την μεγάλη ψωλή

Καλημέρα σε όλους σας. Είμαι η Έφη και σας γράφω μια αληθινή ιστορία που μου συνέβη τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν. Ήμουν μόνη στο σπίτι, γιατί ο άντρας μου είχε πάει επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, με την εταιρεία που δουλεύει για μετεκπαίδευση. Τα παιδιά μου είχαν πάει στους παππούδες για Πάσχα, στην επαρχία. Είναι αλήθεια πως ο άντρας μου δε μου κάνει συχνά έρωτα, και ασχολείται με τη δουλειά του συνέχεια. Είναι ο ορισμός του εργασιομανή ανθρώπου. Εγώ νιώθω μόνη, και έχω πολλές σεξουαλικές ορμές. Το βράδυ συνηθίζω να χαιδεύομαι στο μπάνιο, και να βλέπω αισθησιακές ταινίες. Κάποια μέρα μέσα στη μεγάλη εβδομάδα που δεν θυμάμαι ακριβώς, έσπασε ο θερμοσίφωνας. Εγώ είχα πανικοβληθεί πάρα πολύ, και δεν ήξερα τι να κάνω. Μπήκα στο διαδίκτυο, και κάλεσα τον πρώτο υδραυλικό που βρήκα στις διαφημίσεις. Τον παρακάλεσα να έρθει σπίτι μου το συντομότερο δυνατό. Πράγματι ο άνθρωπος ήρθε στο σπίτι ταχύτατα. Μόλις τον είδα δεν πίστευα στα μάτια μου! Νόμιζα πως πρόκειται για μοντέλο μεγάλο οίκου μόδας, και όχι για υδραυλικό. Ήταν ψηλός πάνω από 1.90, με ωραία μάτια, καλοσχηματισμένα χείλη υπέροχο χαμόγελο, γυμνασμένο κορμί, και με τη στολή του υδραυλικού ήταν σχετη κόλαση. Τον πήγα στο μπάνιο για να του δείξω τη ζημιά. Με το που μπήκε κατάλαβε αμέσως, τι έπρεπε να κάνει. Πέρα από πολύ εμφανίσιμος, ήξερε πολύ καλά τη δουλειά του. Τον έβλεπα να κρατά τα εργαλεία με τα γυμνασμένα χέρια του και ερεθιζόμουν.

Ήταν πολύ δυνατός. Εγώ πάνω στον πανικό μου, είχα βάλει μόνο το νυκτικό μου και δε φορούσα εσώρουχο. Μόλις γύρισε να μου μιλήσει, ηταν καθιστός στα γόνατα και εγώ όρθια, και είδε πως δε φορούσα κάτι, και φαινόταν το μουνάκι μου. Μετά από λίγο είδα πως το παντελόνι του είχε φουσκώσει. Πήγα μπροστά του, προφασιζόμενη πως ψάχνω κάτι να βρω, και τεντόθηκα ώστε να σηκωθεί το νυχτικάκι μου, και να φανεί η κωλάρα μου, που είναι και το δυνατό μου σημείο. Αυτός άπλωσε τα χέρια του, και τα ακούμπησε στη κωλάρα μου, και άρχισε να με χαϊδεύει. Είχα ερεθιστει πάρα πολύ. Γύρισα στο μέρος του, και άρχισα να τον φιλώ στο στόμα. Έσκυψα γρήγορα και του πήρα πίπα. Είχε πολύ ωραία πούτσα, 18 εκατοστά και χοντρή. Μετά με σήκωσε, και με έβαλε στο νεροχύτη του μπάνιου. Μου άνοιξε με δύναμη τα πόδια, και με ορμή έβαλε τη πούτσα του μέσα στο υγρό και φρεσκοξυρισμένο μουνάκι μου. Άρχισε να με παίρνει πολύ δυνατά. Κοίταζα τις γραμμωμένες πλάτες του και τρελαινόμουν. Ήταν τόσο όμορφος, τόσο νέος, τόσο δυνατός. Του είχα παραδοθεί πλήρως. Με έκανε ότι ήθελε. Μου τον έβαζε πολύ βαθιά, και εγώ πονούσα λίγο αλλά μου άρεσε. Άλλωστε ήμουν αρκετά στενή και δεν είχα συνηθίσει σε τόσο βαθιές διεισδύσεις, καθώς ο άντρας μου έχει αρκετά πιο μικρό και λεπτό καυλί.

Μετά με σήκωσε με τα στιβαρα του μπράτσα, και άρχισε να με παίρνει στα όρθια. Πρώτη φορά με έπαιρνε άντρας στα όρθια. Ο άντρας μου είχε δοκιμάσει μια φορά, αλλά δε μπορούσε γιατί τον πονούσε η μέση του. Κρατιόμουν από τον λαιμό του, και του έλεγα να με σκίσει. Είχα γίνει δικιά του. Απόλυτα δικιά του! Έπειτα με έστησε στα τέσσερα, και άρχισε να με παίρνει με μεγάλη ταχύτητα. Στα τέσσερα τον ένιωθα τεράστιο, και απόλυτα κυρίαρχο. Είχε περάσει τουλάχιστον ένα μισάωρο πολύ έντονου και άγριου σεξ. Και οι δύο είχαμε ιδρώσει. Τότε με τράβηξε από τη κοτσίδα, και με έσπρωξε να γονατίσω μπροστά στον πούτσο του. Άρχισε να τον παίζει με μανία, και λίγο αργότερα γέμισε το πρόσωπο και τα στήθη μου, με καυτά πηχτά χύσια. Κάτσαμε και κάναμε ένα τσιγάρο μαζί αφού σκουπιστήκαμε. Μου είπε να του φτιάξω κάτι πρόχειρο να φάει. Του έφτιαξα μια ομελέτα με μπέικον, για να πάρει δυνάμεις. Χωρίς να χρονοτριβεί, βρήκε τη βλάβη στο θερμοσίφωνα, και μου την επιδιόρθωσε άψογα. Όμως εγώ το μόνο που σκεφτόμουν, ήταν το ποσό άγρια με πήδηξε και πως τον ήθελα πάλι μέσα μου. Πήγα πάλι στο μπάνιο, και άρχισα να τον φιλώ στο στόμα, και να του δαγκώνω τον λαιμό. Αυτός με σήκωσε όρθια “σαν αρνί” και με πήγε στο δωμάτιο μου. Με πέταξε στο διπλό μου κρεβάτι, και άρχισε να γλύφει το μουνάκι μου, με πολύ γλώσσα. Έβγαλε έξω τη πούτσα του, που ήταν τέρμα καυλωμένη και με πήρε ιεραποστολικά.

Μου έλεγε πως τον καυλώνω, πως είμαι μουνάρα και πως έχω πολύ στενό μουνάκι που τον τρελαίνει. Συνέχιζε να με παίρνει ιεραποστολικά, και έβαλε τα πόδια μου στις τεράστιες πλάτες του. Μου τον έβαζε πολύ γρήγορα και πολύ βαθιά. Με έπαιρνε συνέχεια σε αυτή τη στάση, γιατί μου έλεγε πως τον καβλώνει η φατσούλα μου. Μετά από περίπου είκοσι λεπτά έχυσα, και έτρεμα ολόκληρη. Μόλις με είδε πως τελείωσα, έβγαλε τη πούτσα του έξω, έβγαλε το προφυλακτικό και έχυσε στο στήθος μου. Ακόμα θυμάμαι την αίσθηση από τα καυτά του χύσια. Μετά αγκαλιαστήκαμε και αφού σκουπιστήκαμε, ήρθε η ώρα να φύγει. Μόλις του είπα να τον πληρώσω, αρνήθηκε. Μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα, άνοιξε τη κεντρική πόρτα του σπιτιού, πήρε τα εργαλεία του και μαζί και τη καρδιά μου, και έφυγε. Τι άντρακλας ήταν αυτός θεέ μου! Την άλλη μέρα το πρωί ξύπνησα με κάβες. Πήρα το δονητή μου, και έφτασα σε οργασμό. Σκεφτόμουν συνέχεια το κορμί του, τους μυς του, τον ιδρώτα που κυλούσε στο αρρενωπό πρόσωπο του, τη μυρωδιά από τη κολώνια του, τις φλέβες στα μπράτσα του. Αχ. . . Σας τα γράφω και φούντωσα που τα θυμήθηκα. Πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ. Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρουσα, την αληθινή ιστορία μου. Μετά στην Ανάσταση, ήρθε ο άντρας μου και με πήδηξε, αλλά δεν ήταν το ίδιο. Ήταν ένα υποκατάστατο. Ο υδραυλικός ήταν το κάτι άλλο. Αχ.. Φιλάκια πολλά. Να περνάτε υπέροχα!

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top