Τρελαμένος με τα πόδια της γυναίκας μου

Τρελαμένος με τα πόδια της γυναίκας μου

Με την γυναίκα μου τη Μαρία ζούμε στο Μπραχάμι σε μία μονοκατοικία με τα τρία παιδιά μας. Πριν από 12 χρόνια παντρευτήκαμε καθώς ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και ακόμα δηλαδή καλά είμαστε, καθώς η Μαρία είναι πολύ όμορφη γυναίκα, προσέχει πάρα πολύ την εμφάνισή της, γυμνάζεται τακτικά και ντύνεται σεξυ. Της αρέσουν πολύ οι ψηλοτάκουνες γόβες και εμένα μου αρέσει πολύ να τη βλέπω να φοράει ψηλά παπούτσια, γιατί τονίζουν πολύ τα πόδια της έχει υπέροχα πόδια η Μαρία.Οι γάμπες της είναι καλοσχηματισμένες και συνηθίζει να φοράει αλυσιδίτσα στα πόδια της. Δεν το κρύβω, δεν ντρέπομαι είμαι ποδολάγνος. Μου αρέσουν πολύ τα γυναικεία πόδια και έχω την τύχη η γυναίκα μου να έχει υπέροχα πόδια. Η Μαρία το ξέρει ότι χαζεύω τα πόδια της. Κάνει ότι μπορεί να με σκανδαλίζει. Ξέρει πως όταν φορά ψηλοτάκουνα δεν μπορώ να αντισταθώ και της κάνω όλες τις χάρες. Τις προάλλες ήθελε να μου ζητήσει να της πάρω μία φωτογραφική μηχανή λέικα για τη συλλογή της, καθώς έχει μεγάλη συλλογή από ακριβές φωτογραφικές μηχανές.

Μου λεγε ενώ ήμασταν στο αμάξι πέτρο πάρε μου την καινούργια λέικα. Ξέπως έχουμε έξοδα, αλλά ξέρεις και εσύ πόσο μ αρέσουν οι φωτογραφικές μηχανές.Της λέω Μαρία έχουμε τρία παιδιά, δεν μπορεί να δίνουμε ένα χιλιάρικο για περιττά έξοδα, δε μας περισσεύουν.Ο μεγάλος μας γιος θα πάει στο γυμνάσιο θα χρειαστεί φροντιστήρια. Δε μπορούμε να πετάμε έτσι τα λεφτά. Έλα ρε Πέτρο μου λέει ναζιάρικα.. κάνεις πολύ χαρούμενο το γυναικάκι σου..

Για να με δελεάσει άπλωσε τα πόδια της στο ταμπλό του αυτοκινήτου.Το πεντικιούρ της ήταν απίστευτο κόκκινες αποχρώσεις, που έκαναν μία υπέροχη αντίθεση με τις μαύρες πίπτοέ γόβες της. Στο αριστερό της πόδι είχε και μία αλυσιδίτσα που φαινόταν υπέροχα με το μαύρισμα της. Της έκλεισα το μάτι πονηρά και της είπα. Αν σου κάνω τη χάρη εγώ τι έχω να κερδίσω; Ξέρεις εσύ μου είπε η Μαρία.. θα βάλω τον φίλο σου πετράκι ανάμεσα στα πόδια μου είπε χαμογελώντας πονηρά. Της είπα κι εγώ μαρία ας μη χάνουμε χρόνο.Πάρκαρα το αμάξι σε ένα απόμακρο σημείο πίσω από ένα εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο στο Ελληνικό, ξεκούμπησα το παντελόνι μου της έπιασα τα πόδια και έβαλα το μαραφέτι μου ανάμεσά τους.

Η Μαρία μου είπε θα σε κάνω πολύ σκληρό μωρο μου.. Ανεμοκατεβαζε τα πόδια της πάνω στο εργαλείο μου και εγώ αποσβολωμένος χάζευα τα πόδια της και ακουμπούσα τις υπέροχες ψηλοτάκουνες γόβες της πιάνοντας τες από το τακούνι.

Τότε η Μαρία μου είπε να βάλεις τον π***** σου μεταξύ του ποδιού μου και της αλυσίδας μου. Έτσι και έκανα..Η αλυσίδα με έσφυγκε πολύ και ήξερα πως δεν θα αντέξω για πάνω από 5 λεπτά.. Της είπα Μαρία θα σε χύσω. Θέλω πολύ να χύσεις το γυναικάκι σου Πετρούκο μου μου είπε. Φωνάζοντας την έχυσα γεμίζοντας με παχύ σπέρμα τις γόβες και τα πόδια της. Μπράβο γαμια μου, μου είπε. Τι λες θα μου την πάρεις τελικά τι λέικα; εννοείται κουκλάρα μου της είπα ότι γουστάρεις θα σου πάρω με τρελαίνουν τα πόδια σου..

leave your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Σχόλια

    Top