Δεν επιτρέπεται να δημοσιεύετε αγγελίες που αποτελούνται από μία μόνο λέξη. Ο τίτλος της αγγελίας σας πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο ή τρεις λέξεις και η περιγραφή τουλάχιστον δέκα λέξεις. Απαγορεύεται η δημοσίευση ίδιων ή παρόμοιων αγγελιών. Κάθε αγγελία πρέπει να έχει μοναδικό τίτλο, περιγραφή και φωτογραφίες. Αν δεν τηρηθούν οι κανόνες, θα αφαιρεθεί η δυνατότητα δημοσίευσης αγγελιών από το χρήστη. Επιτρέπεται μόνο ένας λογαριασμός ανά χρήστη. Αν εντοπιστεί δεύτερος λογαριασμός από τον ίδιο χρήστη, όλοι οι λογαριασμοί του θα διαγραφούν. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξηγήσετε γιατί χρειάζεστε περισσότερους από έναν λογαριασμό.

Όσον αφορά τη συμπεριφορά των χρηστών, απαγορεύεται οποιαδήποτε λεκτική επίθεση, ρατσιστικά σχόλια και γενικά άσχημη συμπεριφορά προς άλλους χρήστες. Αν παρατηρηθεί τέτοια συμπεριφορά, ο λογαριασμός του χρήστη μπορεί να αποκλειστεί. Οι χρήστες πρέπει να ανεβάζουν φωτογραφίες που είτε είναι δικές τους είτε έχουν τα δικαιώματα για τη χρήση τους. Τα προσωπικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι αποκλειστικά δικά σας (ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις κ.λπ.). Απαγορεύεται η δημοσίευση προσωπικών στοιχείων τρίτων ατόμων. Τα στοιχεία των χρηστών που παρανομούν θα κρατούνται και μπορεί να παραδοθούν στην αστυνομία αν ζητηθούν.

Αν κάποιος χρήστης δεν απαντά στα μηνύματά σας, δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Μπορεί να μην έχει δει το μήνυμα ή να μην ενδιαφέρεται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι και παρακαλούμε να μην επιτίθεστε στους χρήστες και να μην κάνετε αναφορές απλώς επειδή δεν σας απαντούν. Απαγορεύεται η διαφήμιση άλλων σελίδων, είτε μέσω μηνυμάτων είτε μέσω αγγελιών, ιδίως στις αγγελίες γνωριμιών. Οι χρήστες που προσπαθούν να διαφημίσουν άλλες σελίδες θα αποκλείονται άμεσα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε στοιχεία άλλου ατόμου εν αγνοία του τότε έχετε παραβιάσει την Νομοθεσία. Θα λάβετε το παρακάτω μήνυμα:

Σας ενημερώνουμε ότι η αγγελία σας έχει παραβιάσει τους όρους χρήσης της πλατφόρμας μας, συγκεκριμένα όσον αφορά τη χρήση προσωπικών στοιχείων άλλου ατόμου χωρίς τη συγκατάθεσή του. Η δημοσίευση της αγγελίας σας περιλάμβανε προσωπικά στοιχεία που ανήκουν σε άλλο άτομο, γεγονός που είναι απολύτως απαγορευμένο και αντίθετο με την πολιτική μας.

Οι όροι χρήσης της πλατφόρμας μας είναι σαφείς: επιτρέπεται η χρήση μόνο των δικών σας προσωπικών στοιχείων, όπως ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις και άλλες πληροφορίες επικοινωνίας. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι υψίστης σημασίας και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά κάθε παραβίαση αυτών των κανόνων.

Ως αποτέλεσμα της παράβασης αυτής, έχουμε προβεί στις εξής ενέργειες:

  1. Άμεση Αφαίρεση της Αγγελίας: Η αγγελία σας έχει αφαιρεθεί από την πλατφόρμα μας.
  2. Ενημέρωση του Κατόχου των Στοιχείων: Το άτομο του οποίου τα προσωπικά στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν έχει ενημερωθεί για το περιστατικό όπως και οι αρμόδιες αρχές.
  3. Πιθανός Αποκλεισμός: Σε περίπτωση επανειλημμένης παραβίασης, θα αποκλειστείτε μόνιμα από την πλατφόρμα μας.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε τους όρους χρήσης της πλατφόρμας μας και να διασφαλίσετε ότι όλες οι μελλοντικές σας αγγελίες θα συμμορφώνονται πλήρως με τους κανόνες μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών μας.

Εκτιμούμε τη συνεργασία σας και ελπίζουμε ότι θα συμβάλλετε στην δημιουργία ενός ασφαλούς και αξιόπιστου περιβάλλοντος για όλους τους χρήστες της πλατφόρμας μας.

Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά την αγγελία σας! Αν βάλετε αριθμό, φωτογραφία ή οποιαδήποτε στοιχεία άλλου ατόμου που δεν έχει γνώση ότι χρησιμοποιείτε τα στοιχεία του (έστω και από λάθος):

 
  • Είναι ποινικό αδίκημα και αν κατατεθεί μήνυση εναντίον σας, το Ero Gnorimies θα παραδώσει ό,τι στοιχεία έχει από τον λογαριασμό σας στις αρμόδιες αρχές εφόσον ζητηθούν!


Χρησιμοποιείτε ΜΟΝΟ δικά σας στοιχεία και φωτογραφίες!

Top